USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поблизу Луцька виступить гурт Latexfauna

22 Серпня 2023 12:36
Гурт Latexfauna запрошує на концерт під Луцьком.

«Луцьк – місто аристократів! Тож найвитонченіший і найінтеліґентніший гурт Latexfauna зобов’язаний дати осяйним Лучанам свого концерта 26 серпня. Запрошуємо всіх інтеліґентів, аристократів, буржуа й богему міста Луцьк до заміського комплексу Gosti, де ви зможете насолодитися чудесним звучанням квінтету з Наддніпрянщини, що підкорили серця дам (а часом і не тіко) по всій Україні-Руси.

До вашої уваги такі шляґери латексних молодців, як Лайм, Серфер, Баунті і ще до біса всього вельми приємного», – пишуть організатори.

Концерт відбудеться 26 серпня о 18 годині у заміському комплексі Gosti у селі Брище.

Квитки можна придбати за посиланням: https://concert.ua/uk/event/latexfauna-lutsk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 14 Липня 2023 21:50
Навіть в мирний час не слухав би
Лучанка Показати IP 15 Липня 2023 11:52
Гарна у них музика, приємна, і тексти цікаві (хоч і з суржиком, якого, до речі, у деяких композиціях поменшало чи зовсім немає). Іноді таке відчуття, що хлопці перечитали творів про космос) Та принаймні це не та примітивна попса, яка нічим не вирізняється одна поміж одної.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus