USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поблизу волинського кордону виявили 8,5 тис. пачок контрабандних цигарок

11 Серпня 2020 13:06
Під час патрулювання місцевості поблизу населеного пункту Доманове прикордонники виявили близько двох десятків картонних пакунків. Частина з них була загорнута у чорний поліетилен, інша – вщент розірвана.

Ймовірно, контрабандисти пошкодили свій товар, перекидаючи його через загороджувальний паркан, повідомляє Державна прикордонна служба.

У пакунках знаходилося 8,5 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва без акцизних марок.
Тютюнові вироби прикордонники Луцького загону доставили до підрозділу для передачі представникам Митної служби. Наразі проводяться додаткові перевірочні заходи зі встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 11 Серпня 2020 13:52
Пройдіться по сільських магазинах ., базарах та зупинках в Ковелі ....там можна вилучити набагато більше заявленоі цифри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus