USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Подарували світло: музиканти гурту «Скай» виступили в Луцьку з благодійним концертом. Фото

28 Листопада 2022 15:18
Живий звук, неповторний вокал і світла атмосфера – в межах благодійного туру до Луцька завітав український рок-гурт «Скай». Концерт відбувся 27 листопада в розважальному центрі «Промінь».

Частину коштів, виручених із продажу квитків, буде переказано на офіційний рахунок Нацбанку, відкритий для підтримки Збройних сил України. Протягом дев’яти концертів туру вже було зібрано понад 400 тисяч гривень. Також у кожному місті організатори пропонують безплатно 50 квитків захисникам і захисницям.

На розігріві для присутніх українську музику грав Dj Smilе. Своєю чергою, свій виступ «Скай» розпочав із пісні «Best друг». Загалом цього вечора гурт виконував тільки свої найвідоміші хіти: «Легковажна», «Струна», «Тебе це може вбити», «Подаруй світло», «Крила», «Не йди», «Ти сподобалася мені», «Чи готова ти!» та інші.
Як розповів фронтмен гурту Олег Собчук, нещодавно «Скай» був у прифронтовому турі, де грав для бійців зі ЗСУ.

«Я питаю: патріотичну чи романтичну? Більшість обирала саме романтичну. Тому що хочеться абстрагуватися, відчути романтику, тепло. Після нашої перемоги, яка 100% буде, ми зможемо нарешті бути і щасливішими, і навіть трішки легковажними», – сказав він.
Музиканти запросили всіх військовослужбовців, які прийшли на концерт, на сцену під час виконання пісні «Не відступати і не здаватись», написаної на підтримку Збройних сил. Не засоромилися вийти на сцену, однак, тільки троє бійців. Усі глядачі в залі піднялися й вигукували захисникам «дякую» на знак пошани.
Протягом концерту «Скай» ще раз запрошував присутніх до себе на сцену. Цього разу тих, хто прийшов на виступ із української символікою. Тоді група грала композицію «Україно» – рок-версію легендарної пісні Тараса Петриненка.
«Світло важливе не тільки зараз. Світло важливе не лише в наших квартирах чи будинка. Світло в наших душах і серцях важливіше. Україна зараз світиться так, що це бачить увесь світ, навіть якщо цього не видно з космосу. Наші серця і душі світяться. Це правда. Саме надія, впевненість і воля до боротьби тримають нас. Тому ми перемагаємо і 100% переможемо.

путін хоче перелякати нас, але йому нас не злякати, хоче посіяти паніку, але ми не будемо панікувати. Такі концерти, такі івенти необхідні. Ми не замкнемося в собі. Ми не будемо боятися. Саме енергетика єднання відрізняє нас. Ми допомагаємо і перемагаємо…

Ми не сидимо вдома. Навіщо сидіти вдома зі свічкою? Краще прийти сюди. Якщо вирублять світло і буде тривога, в нас є акустичні гітари, тому ми зможемо спуститися в бункер і там продовжити. Нас просто так не візьмеш. Тому даруємо світло. Ми живі, ми сильні і ми разом», – зазначив Олег Собчук.
Окрім того, під час концерту влаштували благодійний аукціон, на якому серед присутність розіграли дві футболки з підписами всіх учасників гурту «Скай» і пустий тубус від снаряду до 155-міліметрової американської гаубиці М777. Виручені кошти спрямують на придбання спеціального автомобіля для тактичної групи «Сапсан».
Як було анонсовано насамкінець, «Скай» повернеться до Луцька вже в січні. Тоді музиканти виступлять з абсолютно новою програмою в супроводі симфонічного оркестру.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus