USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Подружжя везло через «Устилуг» тонну меблів

23 Листопада 2018 10:04
На пункті пропуску «Устилуг» митники затримали бус, у якому подружжя намагалося провезти на Україну більше тонни товарів без оподаткування, інформують у прес-службі Волинської митниці ДФС.

Зокрема, під час переогляду транспортного засобу після його в’їзду «зеленим коридором», у багажному відділенні мікроавтобуса виявлено 1174 кг меблів у розібраному вигляді та більше 45 кг препаратів для стоматології. Їхня вартість нині встановлюється.

За недекларування товарів, зловживання смугою руху для спрощеного митного контролю та дії, спрямовані на переміщення товару поза митним контролем, зловмисники будуть притягнуті до відповідальності.

Санкція статті 482 Митного Кодексу України визначає її як штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією. Конфіскації також підлягає транспортний засіб, який був використаний для протиправного діяння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 23 Листопада 2018 10:37
Урррааа! Накінець таки зловили! Це ж вони підірвали економіку країни! Накінець таки гучна спецоперація "контрабас 2018" зпрацювала! P.S.Та таких бусів там кожен день по півтисячі їздить!
Правдоруб Показати IP 23 Листопада 2018 10:53
А коли пропускають без податків через митницю фури забиті товаром на мільйони цього митники не помічають - не дивно ?
Серж Показати IP 23 Листопада 2018 13:55
А чому прес-служба мовчить про другий бус який після оформлення втікав від СБУшника??? Пані Черниш, сказали «А», то кажіть «Б»... Стаття в стрічці новин вище...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus