USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Покарали волинянина, який зберігав вдома гранати, знайдені на березі Стиру

21 Квітня 2020 21:46
Волинянин, який знайшов гранати на березі Стиру в Рованцях та протягом двох років зберігав їх у гаражі, відсидить 5,5 року.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що в грудні 2016 року раніше судимий волинянин знайшов на березі річки у селі Рованці два корпуси ручної гранати РГД-5 та два уніфіковані запали дистанційної дії типу УЗРГМ. Небезпечну знахідку чоловік заховав у гаражі. Проте у березні 2018 року вибухові пристрої були виявлені працівниками поліції під час огляду.

Згідно висновку експерта, поєднавши корпус та уніфікований запал, можна зробити ручну осколкову гранату РГД-5, яка придатна до вибуху.

Відзначимо, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак суд затвердив угоду та призначив злочинцю покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши до строку рік та шість місяців невідбутого покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мда Показати IP 21 Квітня 2020 22:06
Брєд сивої кабили! 5 років? Ви серйозно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus