USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Понад 150 випускників коледжу луцького «політеху» отримали дипломи. Фоторепортаж

27 Червня 2019 17:01
Понад 150 випускників Технічного коледжу Луцького національного університету, які ще вчора були студентами, отримали такі омріяні дипломи.

Вручення дипломів випускникам коледжу відбулося 27 червня у Палаці культури.

В залі були не лише випускники, привітати їх прийшли батьки та керівництво як коледжу, так і університету. А з самого початку дійства настрій присутнім задав академічний камерний оркестр Волинської обласної філармонії "Кантабіле«.
Першим вітальне слово взяв ректор Луцького НТУ Петро Савчук, який відзначив, що сьогоднішній день є знаменним для Технічного коледжу Луцького НТУ, адже 106 молодших спеціалістів та 55 кваліфікованих робітників йдуть у вільне життя, здобувши відповідний фах та отримавши необхідні знання, які дозволять випускникам бути конкурентними.

«Безумовно, ви за студентські роки здобули не лише необхідні знання, уміння та навички, але й сформувалися, як особистість, вселяючи надію, що у ці нелегкі часи, будете розбудовувати Україну та рідну Волинь. Навчання у коледжі – це нелегка робота, але якщо ви сьогодні тут, то досягли успіху», – зауважив Петро Савчук, подякувавши випускникам за працю та результативність.
Натомість директор Технічного коледжу Олег Герасимчук привітав усіх випускників з завершенням навчання і отриманням документу про перший фах.

«Всі ці роки ми були з вами, оскільки не буває студента без викладача та викладача без студентів. Напевно, це найкращі роки вашого життя, які залишаться у спогадах. Пам’ятайте, що в житті буде багато різних пересторог та трамплінів, але вони стимулюватимуть вас йти далі. Будь-які зміни – це нові можливості для вас, не бійтеся їх, а робіть їх самі», – наголосив Олег Герасимчук, побажавши успіхів випускникам.
Після вітальних слів випускники нарешті дочекалися найбажанішої миті – вручення дипломів. А завершилося дійство святковим концертом на честь випуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus