USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 6 тисяч волинян захворіли на ГРВІ за останній тиждень

30 Листопада 2020 22:10
Протягом останнього тижня на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) захворіло понад 6 тис. волинян, із них 43% — це діти віком до 17 років (2,5 тис.). Близько одного відсотка від загальної кількості захворілих госпіталізовано. Серед них 80% – це дорослі особи. Летальних випадків за цей час виявлено не було.

Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр.

Показник захворюваності в нинішньому епідемічному сезоні вищий від показника за аналогічний період минулого року на 13 % і перевищує епідемічний поріг в загальному на 2%. Локальні перевищення зареєстровано у Володимир-Волинському районі (+46%), Локачинському районі (+20%), та Луцькому районі (27%).

Інтенсивний показник захворюваності вищий від середнього по Україні на 18%.

Зазначається, що перевищення епідемічного порогу захворюваності ще не означає початок епідемії грипу. Найчастіше це типовий для даної пори року та цілком очікуваний епідемічний підйом захворюваності.

З початку епідемічного сезону гострими респіраторними вірусними інфекціями вже перехворіло близько 47,5 тисяч мешканців області, що на 6,8 тис. більше ніж попереднього сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus