USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посольство України в Польщі приєдналося до флешмобу на підтримку воїнів АТО

27 Січня 2017 12:12
Посольство України в Польщі приєдналося до флешмобу #22PushUpChallenge на підтримку ветеранів військових дій, покликаному привернути увагу суспільства до соціально-психологічної реабілітації та адаптації воїнів АТО у мирному житті.

Відповідне відео розміщено на сторінці посольства у Фейсбуці.

“Посольство України в Польщі приєднується до #22PushUpChallenge- флешмобу на підтримку військових з посттравматичним синдромом”, – йдеться у дописі.

Флешмоб на підтримку воїнів, які повернулися з зони бойових дій, виник у США. У 2016 році Департамент у справах ветеранів в США опублікував шокуючий звіт – протягом 2014 року наклали на себе руки 7403 ветерани американської армії, тобто майже 22 людини в день. Так виник новий флешмоб – # 22PushupChallenge, в якому люди роблять 22 віджимання протягом 22 днів на камеру і передають естафету своїм друзям, для того щоб звернути увагу на проблему адаптації військових до мирного життя. В Україні популярності цьому флешмобу надав телеведучий і гонщик Олексій Мочанов, які проявляє велику активність в соцмережах.

Як нещодавно повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Волині флешмоб #22PushupChallenge вперше підтримало Громадське формування «Варта порядку». ФОТО. ВІДЕО. «Вартівці» передала естафету своїм колегам зі Спілки воїнів АТО Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 27 Січня 2017 12:18
І чим їм допомогли?
Анонім Показати IP 27 Січня 2017 14:31
не знаю - сміятись чи плакати ... краще б ушу займались

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus