USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Поверталася з похорону: на Волині водій буса, який на смерть збив жінку, відбувся умовним

2 Квітня 2023 19:59
На Волині винуватця смертельної ДТП, який збив жінку на переході, покарали умовно. Потерпіла поверталася з похорону.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері 23 жовтня у селі Колодяжне. Водій Ford Transit Петро К. рухався з перевищенням швидкості на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Теребляче. Не врахувавши обстановку на дорозі,

він здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Від отриманих травм потерпіла, на жаль, померла.

Водій в суді визнав свою вину, пригадавши, що у день аварії повертався з робочої поїздки. У Колодяжному він знизив швидкість до 60 кілометрів на годину. Наближаючись до переходу, побачив пішоходів, які не встигають перетнути проїжджу частину. Після цього він відчув удар у вітрове скло, однак не зрозумів, що сталося. Коли вийшов з авто, то побачив збиту жінку.

Обвинувачений зазначив, що він шкодує про свій вчинок. Наразі підтримує зв'язок з родиною померлої, допоміг встановити пам'ятник та допомагає її дитині. Він просив суворо його не карати та врахувати, що працює водієм, а це основний прибуток для родини.

Чоловік померлої пригадав, що того дня дружина пішла на похорон, а він був з сином. Він ще телефонував дружині та запитував, коли вона повернеться. Натомість йому зателефонували та повідомили, що жінку збили. Потерпілий підтвердив слова обвинуваченого, зауваживши, що в них є домовленість про допомогу до досягнення сином 18 років. Чоловік просив суворо не карати обвинуваченого та не позбавляти права керування, оскільки дружину йому все одно не повернути.

Врахувавши всі обставини справи, суд замінив реальний термін на три роки для винуватця смертельної ДТП роком умовного покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Were Показати IP 3 Квітня 2023 01:23
Справедливість? У мене сумніви
ABC Показати IP 3 Квітня 2023 15:19
Чоловік гроші любить більше, ніж дружину. А може вже десь і коханку має на стороні, то ця ситуація загалом йому була на руку, як би прикро це не звучало. Якби так вбили мою кохану людину - я би землю гриз, але добився би максимального покарання для злочинця. А тут він просить сильно не карати. Типу, все ОК, жінку не вернеш, какая разніца, памятник поставив і сину будеш башляти до 18 - то все добре, пробачаю. Жесть якась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus