USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Повний відрив та проламана сцена: Фіолет подарував лучанам «Aurora». Фото

10 Листопада 2018 09:00
Фронтмен, який провалився під сцену, технічні неполадки, флешмоби та неймовірний відрив фанатів під старі і нові хіти – на представлені нової платівки гурту Фіолет «Aurora» у Луцьку було все.

Концерт відбувся у Волинському академічному обласному театрі ляльок 9 листопада.

І хоч гурт «Фіолет» нині є київським, фронтмен Фіолету Сергій Мартинюк (Колос) наголосив, що багато волинських ЗМІ і досі називають гурт луцьким, тож сьогодні можна стверджувати, що це домашній концерт в абсолютно рідному місті.

«Для нас це унікальний концерт, адже це єдиний концерт в турі, який ми граємо у сидячому залі, але не всі сидять і це дуже приємно», - подякував Колос луцьким фанатам, які одразу ж вишикувалися під сценою.
Фронтмен розповів, що сьогодні до Луцька привезли новий альбом «Aurora», над ним починали працювати в Луцьку, а завершили роботу в Києві. «Він увібрав в себе кілька років наших переживань та змін. Тому ми з великим задоволенням презентуємо його вживу».

Так, луцькі фанати Фіолету відривалися під нові треки «Життя Прекрасне», «Декаданс», «Психопати», «Не Сам», «Колесо Історії», «Космос За Нас».
Зазначимо, що в гурту виникли технічні неполадки, тож виступ припинився на деякий час, однак луцькі фанати не розгубилися та заспівали пісню «Романтика».
А перед треком в якій є ненормативна лексика, Сергій Мартинюк поділився: «У нас намітилася тенденція не вживати ненормативної лексики у турі. Але з трек-листа не викинути пісні, у яких вона є. Тому ми пішли на внутрішній компроміс з собою, і ці матюки замість мене співаєте ви. Вам ще у ваші 18, 20, 23, 25 можна десь собі це дозволити, і нехай стерплять це стіни лялькового театру».

Також Фіолет виконав і декілька старих пісень, серед яких «Рідна» та «Морфій». А вдячні фанати, своєю чергою, організували кілька флешмобів, піднявши сердечка, та закидавши Колоса червоними нитками під час треку «Романтика».
Гурт настільки качав луцьку публіку, що під час стрибків під Сергієм Мартинюком проламалася сцена, і він провалився під неї. На щастя, фронтмен зумів продовжити концерт, однак після нього опублікував у соцмережі фото рани.
«Це нагадало мені історію Кузьми, коли він шукав вихід на сцену і провалився в оркестрову яму, але я умудрився це зробити прямо перед вами», - з усмішкою зауважив фронтмен.
Під час концерту, за словами Колоса, сталося справжнє диво, адже на сцену вийшли екс-музиканти гурту Андрій Олексюк та Вадим Захарченко, які разом зі своєю колишньою командою зіграли символічний трек «Двоє проти всіх».
Музикант подякував кожному за те, хто слухає музику гурту незалежно від того, з якого часу вона у їхньому житті. Тож, останнім треком концертної програми став «Романтика». Проте на цьому вдячна луцька публіка не заспокоїлася і покликала музикантів на біс, тож гурт зіграв ще кілька акустичних пісень, а останнім треком концерту став «Тут були колись ми».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Хммм Показати IP 10 Листопада 2018 09:29
Зазвіздилися, переїхали в Київ. Тур могли з міста почати в якому почали займатися творчістю, а тепер я вас слухати не буду
Волиняка до Хммм Показати IP 10 Листопада 2018 11:28
підтримую
Трикаш Лена Показати IP 10 Листопада 2018 11:16
А де це? Драмтеартр?
Волиняка до Трикаш Лена Показати IP 10 Листопада 2018 11:38
ляльковий
Веніамін Показати IP 10 Листопада 2018 17:03
Не знаю що це за "мордовороти", але з солістом під центнер вагою, який ще й стрибає - ніяка сцена не витримає. Їм треба в цирку виступати.
122 Показати IP 11 Листопада 2018 11:19
Нехай їдуть виступати на схід, там підлога всіх витримає. Чого вони ще не там, а дурять мозги молоді тут...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus