USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Права на кубик Рубіка хочуть купити за $50 мільйонів

28 Жовтня 2020 07:40
Канадська компанія Spin Master викупить права на легендарну головоломку кубик Рубіка за 50 млн доларів.

Про це пише канадський суспільний мовник CBC News, повідомляє Укрінформ.

«Компанія із Торонто заявила, що заплатить 50 млн доларів за кубик Рубіка – легендарну іграшку, яка захоплювала та заплутувала людей з часу винайдення понад 40 років тому», – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що продажі пазлів та інших ігор, призначені для використання в приміщенні, цього року продемонстрували швидке зростання, оскільки пов’язані із COVID-19 обмеження змусили людей проводити більше часу вдома.

Нині права на кубик належать лондонській компанії Rubik’s Brand Ltd. Угорець Ерньо Рубік створив легендарну головоломку в 1974, а її продажі у світі розпочалися у 1980, після чого було продано сотні мільйонів одиниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus