USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Продавчиня залишила ключ: на Волині чоловік обікрав магазин одягу на 20 тисяч

23 Серпня 2020 16:17
На Волині чоловік, скориставшись ключем, який йому залишила продавчиня, обікрав магазин одягу на 20 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області.

Так, 22 березня у вечірню пору доби обвинувачений, відкривши вхідні двері штатним ключем, проник в приміщення магазину одягу, звідки викрав товару на суму 19 тисяч 966 гривень.

У суді крадій визнав свою вину. Він розповів, що в день крадіжки прийшов в магазин «Халявка» та придбав куртку і штани, де відразу одягнув нові речі, свій старий одяг він залишив в магазині. Познайомившись з продавчинею, він поспілкувався з нею тривалий час. Після закінчення робочого дня вона намагалася зачинити магазин, однак замок був зіпсований, тож залишивши відчиненими двері, жінка віддала йому ключі. Після цього чоловік, скориставшись залишеним ключем, проник в магазин та викрав речі, які сховав у належний йому хлів.

З його слів, пізніше він зайшов в магазин, щоб забрати свої старі речі, де його вже очікували працівники поліції, яким було повернуте все викрадене майно.

Натомість потерпілий в судове засідання не з`явився, подав суду заяву, в якій зазначив, що претензій майнового характеру до обвинуваченого немає. Щодо покарання – покладався на розсуд суду.

Таким чином, суд призначив крадію покарання у виді трьох років за ґратами, змінивши його на рік умовного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrew Показати IP 24 Серпня 2020 02:31
То, який ключ, якщо двері були відчинені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus