USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокурор, який у Луцьку потрапив у ДТП з 7 пасажирками, прикривається братом

21 Серпня 2019 15:19
Прокурор, який напідпитку на авто з сімома дівчатами збив огородження газової труби у Луцьку і покинув місце ДТП, натомість вмовивши свого брата сісти за кермо. Ймовірно, такі дії посадовець вчинив, аби через правопорушення не позбутися високої посади.

Про це під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Олександр Волинець.

Так, депутати Луцької міської ради звернулися до Генеральної прокуратури із проханням перевірити факт причетності прокурора Гуцуляка П.Ю. до ДТП, а також не дозволити «зам’яти» справу.

«Це звернення до Генеральної прокуратури – дати правову оцінку діям прокурора, який в ніч з 20 на 21 липня скоїв ДТП і втік з місця події. При цьому в автомобілі було семеро жінок», – пояснив обранець громади.

«Як відомо з обставин справи, на місці ДТП був цей прокурор. Поки приїхала поліція, він втік, а за кермо сів його брат. Добре, що він посадив у п’ятимісний автомобіль 7 дівчат, і при цьому ніхто не постраждав. Могло б все закінчитись більш трагічно. Тому дуже важливо, аби цю справу на контроль взяли вищі інстанції», – підтримав колегу депутат Ігор Поліщук.

Так, луцькі обранці громади ініціативу щодо колективного звернення до Генеральної прокуратури від імені всіх депутатів обласного центру підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанини Показати IP 21 Серпня 2019 17:16
Шановні депутати ! Підготуйте звернення в облпрокуратуру. Нехай їхній головний прокоментує у переддень ротацій в їхній структурі. Так би мовити - провірку на вошивість влаштуйте !
777 Показати IP 21 Серпня 2019 19:02
Нахр*н їх всіх гнати з відти, і всіх нових поставити. Вже вони заї.... всіх а особливо діти їхні які вичворяють все що хочуть і прикриваюця батьками,прокурорами..
123ЙО Показати IP 21 Серпня 2019 19:43
Ну шо ви вчепилися до того хлопчини. Ну не хватає жіночок і дівчаточок в прокуратурі. От і мусив підбирати по трасі! Вирішуйте питання з кадрами, - більше красуньок в прокуратуру!
всезнайко Показати IP 21 Серпня 2019 20:09
за грати луцького султана
Є на то рада ! Показати IP 21 Серпня 2019 21:23
Прокуратуру перейменувати в султанат, а особовий склад - в гарем ! Ти їм, блін, с&и в очі, а вони кажуть, шо то роса божа ! Про який авторитет прокуратури можна говорити ! Як отой задрот буде здійснювати правосуддя ? Діти ж власні підростають, шо ти їм поясниш, як виховувати будеш ? Як батькам в очі дивишся ? А оті кришувальники з прокуратури, так би мовити старші товариші і наставники, хоч ви підскажіть, що громада сьогодні того так не залишить . Шо ж ви себе компроментуєте і підставляєте ? Хто вам після того всього довіряти буде ? Зробіть так, щоби духу того морально опущеного самим себе і близько не було !
Євробидло Показати IP 21 Серпня 2019 21:34
На хвилі масових президентських розносів і звільненнь, думаю ні один суддя не буде його прикривати і покривати.
Віктор Показати IP 21 Серпня 2019 22:19
Ніхто не хоче розбиратись, всім давай тільки крові.... і не цей прокурорчик винен у цьому що попередня вЛАДа довела до такого сказу всіх людей
Виборець до Віктор Показати IP 21 Листопада 2019 13:14
Про що мова? Прокурорчик скоїв ДТП. Де рішення?
Я Показати IP 22 Серпня 2019 08:44
В тюрму його посадити.
Міхо Показати IP 22 Серпня 2019 14:10
Цей прокурватор - аферист і не компетентна людина по прокуратурі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus