USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Проректор волинського вишу став героєм проєкту «Моя Незалежність»

27 Жовтня 2021 17:34
Проректор з навчальної роботи та рекрутації у Волинського національного університету імені Лесі Українки Юрій Громик став одним із 26 героїв проєкту «Моя незалежність».

Про це Юрій Громик повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«До 30-річчя відновлення Незалежності України ще влітку став був учасником всеукраїнського проєкту «Моя Незалежність»... Розповідав про Волинь, Луцьк (і зовсім трішки – про себе)... «Моя Незалежність – це готовність працювати ЗАРАЗ, щоб ми мали ПОТІМ, але пам’ятали про КОЛИСЬ»», – пише проректор ВНУ.

Відеоролик про Волинь за участю волинянина опублікували 26 жовтня на youtube-каналі Держмистецтв.

Довідка

Проєкт «Моя Незалежність» – це 26 історій про 26 талановитих українців. Історії героїв, які живуть в кожній області України, в столиці та в Криму. Проєкт підготували з нагоди цьогорічного 30-річчя Незалежності України Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus