USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили нового керівника волинського центру туризму, спорту та екскурсій

26 Вересня 2018 12:33
Посаду директора Центру туризму спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації обійняв Богдан Бальбуза.

Про це йшлося під час засідання 21-ї сесії Волинської обласної ради 26 вересня.

На посаду директора Центру туризму спорту та екскурсій Богдана Бальбузу призначили на контрактній основі, терміном на 1 рік.

Дискусія протягом розгляду питання виникла через те, що в кандидата відсутній трирічний стаж роботи в навчальному закладі. Однак пізніше розпорядженням сесії можна буде внести відповідні зміни до положення.

«Хлопець молодий із перспективним баченням розвитку. Ви навіть не уявляєте, хто мені дзвонив, аби залишити попереднього керівника на посаді. Я цих людей 15 років не чув», – зазначив голова облради Ігор Палиця.

Відзначимо, що Богдан Бальбуза переміг у конкурсі на заміщення вакантної посади, тож комісія обласної ради для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області рекомендувала укласти з ним контракт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Освіта Показати IP 26 Вересня 2018 13:06
То має відповідну освіту людина чи ні? Що з того, що толкових хлопчина. В мене сусід теж туризм любить, чого б не його призначити?
Нестор Показати IP 26 Вересня 2018 15:42
Все правильно! Толстіхіна давно вже треба було списати, за всі його "справи".
Ліана Показати IP 26 Вересня 2018 16:42
Ура! Нарешті наша влада правильних людей на правильні посади призначає! ічадУ ібот надгоБ))
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2018 18:52
Я його одногрупниця і скажу, що хлопець з вищою освітою, розумний не по рокам, відповідальний та справді вартий даної посади. Молодчина, Богдан! Пишаємось тобою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus