USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путін буде примушувати Лукашенка вдарити по напрямку Луцьк–Львів, – військовий експерт

10 Травня 2022 14:20
Під час зустрічі Володимир Путін буде тиснути на Олександра Лукашенка, щоб той залучив білоруські війська для нападу на Україну. Але цей план навряд чи буде реалізований.

Про це в інтерв’ю РБК-Україна розповів військовий експерт Олег Жданов.

«Як я розумію, скоро знову буде зустріч Путіна і Лукашенка. Думаю, що Путін знову буде намагатися примусити Лукашенка, щоби білоруська армія вдарила по напрямку Луцьк–Львів», – сказав він.

Водночас експерт нагадав, що Лукашенко відвертівся ще тоді, коли Путін був на вершині Олімпу – коли війна тільки починалася.

«А сьогодні він тим більше не втрутиться, я вважаю. Але Путін буде тиснути на нього дуже сильно», – додав Жданов.

Разом з тим Олег Жданов сказав, що станом на сьогодні російські війська зосереджують всі свої основні сили на Маріуполі та ізюмському напрямку. А всі інші – це відволікаючий маневр окупантів, де вони не мають спроможностей для наступу.

Нагадаємо, у Маріуполі ворог артилерією та ударами авіації продовжує знищувати інфраструктуру заводу «Азовсталь». Також окупанти продовжують підготовку до наступу в напрямках населених пунктів Лиман та Сєвєродонецьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Леонід Показати IP 10 Травня 2022 20:19
Навіщо такі дебільні заголовки друкувати? Що знає цей експерт? Йому Лукашенко телефонував? А де-хто прочитає і кричить,що все пропало, що Луцьк бомбити будуть! Кому це потрібно? Провокуєте паніку на рівному місці!
1 до Леонід Показати IP 10 Травня 2022 22:51
Підтримую. Конкретно цього "всезнаючого" читав/бачив під час війни разів п'ять... Кожного разу якість з пальця висосані прогнози, які не дуже то й справджуються. А його й далі пропихають для гучних заголовків
2 до 1 та Леонід Показати IP 11 Травня 2022 14:09
Вся біда в тому, що в нас таких експертів дох..я, і саме головне, що засоби масової інформаціі з ними співпрацюють. А це означає, що в нас і такі засоби масової інформаціі як той експерт. Повістку йому в зуби і на фронт. Моя дитина у віці 17 років май кращий аналітичний розум. Питає, тато, а чому цього барана ще не притягнули до кримінальної відповідальності. І я не знаю, що ій відповісти.
Анонім Показати IP 11 Травня 2022 17:10
такий розвиток подій цілком можливий, щоб промацати оборону західних областей у сподіванні знайти тут слабке місце, якщо кацапи матимуть тут успіх, то це може бути переломним моментом у війні і принести їм перемогу, для нас це може бути жахом і поразкою. Все залежить від влади, на ній вся відповідальність за підготовку і ведення оборони, за мобілізацію, за розміщення військ ЗСУ, за готовність кожного регіону, а особливо прикордонних, як Волинь. Головне, щоб не було, як з Херсонщиною і Київщиною.
санітар Показати IP 11 Травня 2022 19:29
Скажу диванному експерДу, що Лукашенко давно зрозумів, що він з петлею на шиї. І розуміє, що деморалізована білоруська армія може в будь-який момент повернути багнети проти власної влади. Лукашенко, як щур, загнаний в глухий кут. З нього він вже не вилізе при будь-яких обставинах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus