USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пили разом в автомобілі: на Ягодині у водія вантажівки, який стояв у черзі, вкрали 50 тис. грн

25 Травня 2023 23:23
На Волині у водія вантажівки, який стояв у черзі на міжнародному пункті пропуску «Ягодин», вкрали гаманець з грошима. Крадій отримав умовне покарання.

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд.

Злочин трапився 8 грудня минулого року в селі Старовойтове поблизу готелю «Ягодин». У вантажівці Mercedes-Benz Actros Роман Д. випивав разом з потерпілим, а потому скористався відсутністю водія та вкрав гаманець, у якому було три тисячі гривень, тисяча доларів та 250 євро. Загальна сума вкраденого – майже 50 тисяч гривень.

Крадій у суді визнав свою вину. Він розповів, що вони з потерпілим вживали спиртні напої в авто. Коли ж його ніхто не бачив, він викинув гаманець з салону, а потім підібрав його. Водночас Роман Д. вказав, що не надто пам’ятає подальші обставини, бо був п’яний. Пригадав, що обмінював 200 доларів та 50 євро. Решту коштів він замотав у туалетний папір та заховав, а пізніше віддав їх працівникам поліції.

Потерпілий, своєю чергою, зазначив, що в день крадіжки він стояв у черзі вантажних автомобілів в МПП «Ягодин». Обвинуваченого знає як особу, яка будить водіїв вантажівок у черзі. Побачивши останнього, потерпілий дав йому гроші, аби той купив горілки і пива. Пізніше вони пили в його автомобілі, тому він не бачив, як вкрали гаманець. Після заяви до поліції правоохоронці за камерами спостереження виявили, що крадіжку скоїв Роман Д.

Оскільки потерпілий не наполягав на суворому покаранні, реальний термін на п’ять років для крадія суд замінив двома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вал Показати IP 26 Травня 2023 00:23
Ціна будильника - 100 грн, водій паморок
Андрій Показати IP 26 Травня 2023 19:28
А як будильник буде знати коли почала рухатись колона?))) там же ж пункт пропуску, а не так що ти на роботу в 8 встати повинен)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus