USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рада може позбавити мандатів двох нардепів

13 Листопада 2017 16:28
Парубій заявив про намір поставити на голосування Верховної Ради питання про позбавлення мандатів депутата від партії "Самопоміч" Олени Бабак і депутата від "Народного фронту" В'ячеслава Костянтинівського.

Верховна Рада зможе розглянути заяви на дострокове припинення повноважень депутатів Олени Бабак і В'ячеслава Костянтинівського в четвер.

Про це голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив під час брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для Олени Бабак було принциповим доповісти про законопроект про ЖКП, і минулого тижня ми змогли його розглянути. Закон не простий - він двічі повертався на повторний розгляд. І минулого четверга ми змогли вийти на прийняття позитивного рішення.

Я думаю, що зараз вже немає жодних моментів, які могли б завадити поставити ці заяви на голосування. Єдиний фактор - це фактор часу, і тому я сподіваюся, що навіть в четвер ці дві заяви поставимо на голосування і приймемо по ним позитивний рішення ", - сказав Парубій.

До слова, раніше повідомлялося, що Олена Бабак складе депутатські повноваження вже найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus