USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Радіо «СіД FM» відзначає 8-ий День народження. ФОТО

18 Листопада 2011 18:03
18 листопада щороку на першій комерційній радіостанції Волині відзначають річницю першого виходу в ефір. Цього разу – увосьме.

З Днем народження радіо «СіД FM» вітають сьогодні слухачі, колеги та друзі.

Попри святковий настрій, робота у студії й поза нею не припиняється. Радійники забезпечують музичне й інформаційне наповнення ефіру — хтось «наживо», хто займається поза ефіром. Їх тут четверо – ведучі Роман Вербич, Вікторія Жуковська та редактор інформаційного відділу — Тамара Приймак.





Директор Радіо «СіД FM» Андрій Зубенко розповідає, що формат роботи залишиться незмінним, з’явиться лише декілька нових проектів. «Нині ми готуємо дитячий проект для наших наймолодших слухачів, також запускаємо акцію до Дня Миколая. Будемо працювати у форматі смс-вікторин, де слухачі зможуть виграти хороші та цінні призи для своїх дітлахів», - зауважив директор.

Окрім того, Андрій Зубенко каже, що радіостанція не зраджуватиме традиції й надалі транслюватиме в ефірі передачі, які користуються популярністю серед слухачів. “Ми повернули “Труднощі перекладу”, бо слухачі просили. Рубрика діє за принципом вікторини — кожного буднього дня, вранці ми зачитуємо український переклад відомих музичних композицій, а завданням слухачів є відгадати що за пісню ми перекладаємо. Найспритніші і найвідгадливіші отримують дарунки від наших партнерів”, - запевнив Зубенко.

Директор радіостанції також додав, що «СіД FM» уже добре вивчило свою слухацьку аудиторію, постійних слухачів, які найчастіше виграють подарунки. За його словами, запрошення на перегляд фільмів у кінотеатр виграють цілими сім’ями.

Одна з візитних карток радіостанції - передача “MaxiDrive”. Її суть полягає у тому, що радіоведучий, їдучи у таксі, розповідає у «прямому» ефірі куди прямує його авто і повідомляє про завантаженість луцьких автошляхів. Завдання слухачів — обігнати авто, яке описує ведучий, і отримати за це подарунок від радіостанції та партнерів.

У День восьмиріччя FM-ки слухачі бажали колективу, аби “вісімка” помножилась на три — і мовлення тривало 24 години на добу — а згодом перевернулась і стала знаком безкінечності, що символізувало б безперервність звучання.

«ВН» долучаються до привітань на адресу колег, зичать їм вдалих ефірів, вдячних слухачів на хвилях 102,4 FM!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Іванна Показати IP 18 Листопада 2011 19:32
Ще раз вітаю, панове! Заглушіть всіх анти-попсою та гарною музикою!
Пельц Показати IP 18 Листопада 2011 20:23
Ще раз Вас вітаю дорогі мої СІДИКИ Будьте завжди такими якими ви є!! СіД ви круті
Anonymous Показати IP 18 Листопада 2011 21:40
поздравляю 102,4! но радио если честно хреновое !!!! эта частота 102,4 принадлежит на половину 105,5 то есть Мелодии ...
він до Anonymous Показати IP 18 Листопада 2011 23:06
і що?
слухачка до Anonymous Показати IP 19 Листопада 2011 11:41
СіД круто слухати в Інтернеті. немає перерв на дурну Мелодію, а просто продовжується рідна музика. усім раджу
Анастасія Передрій Показати IP 18 Листопада 2011 21:51
Кльова картинка на робочому столі в них) мої сусіди теж завдяки мені слухають СіД - хочуть вони того, чи ні:)
kvaak30 Показати IP 20 Листопада 2011 14:35
Вітаю радіо СІД і Зубенка особисто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus