USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Перевірили, як ремонтують дороги та прибудинкові території в Луцьку

25 Липня 2019 08:00
У Луцьку активно продовжуються роботи із благоустрою нашого міста. Відтак, у середу, 24 липня, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, депутат Юрій Безпятко та заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк ознайомились із ходом ремонтних робіт у різних мікрорайонах міста, які тривають або уже наближаються до завершення.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Найперше оглянули, як просувається капітальний ремонт мосту через річку Стир на вулиці Ковельській. Це один зі найважливіших магістральних об’єктів міста, який мав серйозні недоліки дорожнього покриття. Тут завершується вкладання верхнього шару асфальту поруч з перехрестям до вулиці Набережної на проїзній частині мосту та зі сторони ПрАТ «Електротермометрія». Невдовзі буде нанесено дорожню розмітку.
Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, роботи із вкладання верхнього шару асфальту проводили вночі, аби вдень не створювати незручностей учасникам дорожнього руху. «Просимо вибачення у мешканців міста за створені незручності на цьому відрізку дороги. Але роботи виконуються згідно певної технології, яка потребує дотримання термінів, аби ремонт був виконаний якісно, на роки. Підрядник дає гарантію на роботи 10 років. Також планується провести реконструкцію мосту на вулиці Шевченка», – додав він.

Капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Львівській, 63, 63а уже наближається до завершення. Зовсім скоро мешканці цих будинків матимуть сучасну прибудинкову територію. Облаштовано тротуари, зроблено асфальтування проїжджої частини, зараз встановлюється LED-освітлення. До благоустрою власного двору активно долучаються й небайдужі лучани, завдяки яким капітальний ремонт доповнили квіти, висаджені на клумбах.
Прибудинкові території Привокзального мікрорайону були одним із найбільш проблемних. Проте зараз картина кардинально змінилася: у дворах будинків на вулиці Грушевського, 26 та Привокзальній 7,9 триває капітальний ремонт. Окрім цього, ремонтні роботи відбуваються і на території школи № 15, яка знаходиться у безпосередній близькості до цих будинків. Тож до початку нового навчального року школа матиме нове відремонтоване подвір’я.
«Під час комплексного підходу до виконання ремонтних робіт у Привокзальному мікрорайоні рішення відремонтувати шкільне подвір’я виникла закономірно, адже територія школи прилягає до інших об’єктів. Зараз ми бачимо, що роботи оперативно виконуються, тому 1 вересня, у День знань, учнів та педагогів школи № 15 очікуватиме приємний сюрприз», – наголосив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.
Ігор Поліщук додав, що поблизу школи № 15 будуть встановлені нові декоративні паркани, які відділятимуть її територію від будинків. «Як бачимо, Привокзальний мікрорайон кардинально змінює свій вигляд. Відбуваються капітальні ремонти прибудинкових територій на вулиці Привокзальній, на території школи № 15. Урочиста лінійка з нагоди початку навчального року у школі № 15 відбудеться на оновленому шкільному подвір’ї, яке стане ще однією окрасою мікрорайону», – зазначив він.
Насамкінець керівники міста оглянули хід ремонту тротуарного покриття на вулиці Гулака -Артемовського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
;bntkmrf Показати IP 25 Липня 2019 09:34
коли зробите вулицю в центрі на Драгомишського Коцюбинського біля самої Міської Ради
Че Показати IP 25 Липня 2019 09:40
Центральний парк уже перевірили? Основа під бруківкою - слабенька, подекуди кладка починає розлазитись доріжки страшно позаростали зіллям. Напевно так і задумано було, щоб через 2 роки освоїти кошти на ремонт?
Ирина Показати IP 25 Липня 2019 10:27
А двор и дорогу до Гулака Артемовского 7 когда, наконец, начнёте реконструировать?! Уже ноги сломать можно, а детям вообще нечего во дворе делать! Одни алкаши у генделика Бруклин! Сколько можно терпеть бардак!?!
лучанин Показати IP 25 Липня 2019 12:07
зверніть увагу на будинок по вулиці саперів 10, двір не ремонтувався від початку здачі будинку,дуже багато діток проживає а гратись немає де... просимо звернути увагу на наш маленький двір...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus