USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Рідним загиблих волинських Героїв вручили їхні посмертні ордени

27 Березня 2024 20:02
26 березня на Волині родинам загиблих Героїв Володимира Фірчука та Євгена Куденьчука вручили ордени «За мужність» III ступеня начальник Другого відділу Луцького РТЦК та СП підполковник Валерій Захаров та Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Державних нагород полеглі захисники України удостоєні за особисту мужність і відвагу, виявлені під час виконання бойових завдань. Вони із честю виконували обов’язок щодо захисту своєї держави й до останнього подиху залишалися вірними присязі, українському народові та Україні. Відстоюючи та захищаючи незалежність Батьківщини та своїх рідних, воїни пожертвували собою заради перемоги у боротьбі за Свободу.

Молодший сержант 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Володимир Фірчук загинув під час виконання бойового завдання в районі Мар'їнки Донецької області 27 січня 2023 року. Йому назавжди 28.
Солдат Євген Куденьчук 2002 року народження загинув 28 травня 2023 року, виконуючи бойове завдання в районі Лимана Першого Куп’янського району Харківської області.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків у російсько-українській війні та поклали квіти до стели полеглим Героям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus