USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Росія піде ва-банк. Данілов розповів, чого чекати на річницю війни

12 Січня 2023 10:35
Росія найближчими місяцями йтиме ва-банк, оскільки розтягувати війну на довго Кремлю вже не дозволяють внутрішні проблеми в країні. На цей час в Кремлі вже «готуються до певних подій», хочуть відзвітувати про хоча б якісь успіхи за рік війни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву секретаря РНБО Олексія Данілова.

«Два-три місяці для нас будуть складними та вирішальними. Мається на увазі, що Росія має йти вже у ва-банк. Вона теж без кінця не може тягнути війну, там непроста ситуація і накопичуються проблеми в Росії», – сказав він.

При цьому, за словами Данілова, у Кремлі вже «готуються до певних подій», оскільки «люблять дати».

«24 лютого буде один із періодів, коли їм би хотілося відзвітувати перед своїм суспільством про досягнення будь-яких успіхів», – припустив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василько з Псі×××× Показати IP 12 Січня 2023 11:01
МОЛЬФАР, Ви наш.
К.лучанин Показати IP 12 Січня 2023 11:31
ISW говорить про обмеженість росії у наступі через дефіцит боєприпасів( снарядів) і інш. ресурсів. Данілов - про ва- банк росії. Це все версії які мають місце бути. Зрозуміло одне, що росія не згортає свою операцію, про вони і мови не ведуть. А нам треба бути готовими до активних дій росії і Данилов правий.
Анонім Показати IP 12 Січня 2023 12:48
данілов прийшов до тями?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus