USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Рожищенський будинок дитячої творчості відзначив 70-річчя

8 Січня 2024 21:02
На благодійний концерт з нагоди ювілею Рожищенського будинку дитячої творчості прибули голова обласної ради Григорій Недопад, депутатка Волиньради і помічниця народного депутата України Вячеслава Рубльова Оксана Філіпчук, Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук, мешканці громади.

Про це інформує пресслужба облради.

Місцевий будинок дитячої творчості відвідують близько 850 дітлахів з усіх куточків громади. Григорій Недопад пригадав, як і сам займався тут, і подякував за настанови та навчання своєму педагогу Олександру Баканову.

«Рожищенський будинок дитячої творчості – неодноразовий призер всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Тут розвивають у дітей їхні таланти та допомагають розкритися творчій особистості. З початком повномасштабного вторгнення вихованці спільно зі своїми наставниками активно допомагають нашим воїнам, долучаються до різноманітних патріотичних заходів. Вдячний кожному викладачу за їхню працю та за виховання справжніх патріотів», – зазначив голова обласної ради.

Читати ще: Рожищенські «вундеркінди» отримали для навчання телевізор та ноутбук

Оксана Філіпчук, своєю чергою, передала вітання від народного депутата України Вячеслава Рубльова. «Ви – одні з найкращих, і я бажаю й надалі лишатись такими і тримати цей високий рівень. Дякую педагогам за розвиток наших дітей, дякую дітям за їхні старання та бажання зростати», – висловила вона вдячність.

Також Оксана Філіпчук вручила колективу будинку дитячої творчості подарунок від народного депутата Вячеслава Рубльова екран для проєктора. Крім того, нагороди та подяки отримали кращі педагоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus