USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розмітка, вимір температури і обмеження: як почав роботу Центральний ринок в карантин

7 Травня 2020 16:07
З 7 травня низці луцьких ринків надали дозвіл на роботу, тому на них вже розпочалася торгівля. Хоча, як зізнаються самі працівники ринків, сьогодні більше «підготовчий день», а не повноцінний торговий.

На Центральному ринку Луцька – не велелюдно. Поодинокі продавці відкривають точки та звозять товар. Кажуть, що повноцінна торгівля розпочнеться відзавтра, проте і сьогодні є перші покупці.

На вході в павільйон покупцям вимірюють температуру, вхід без масок заборонений. Також по периметру намалювали розмітку з метою дистанціювання відвідувачів.

Сьогодні почав роботу м’ясний та молочний відділи, завтра має відкритись і рибний. За станом на 14 годину на місці були лише 2 продавці м’яса, ціни на нього приблизно такі ж, як у супермаркетах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Як ? Показати IP 7 Травня 2020 18:03
Хіба центральний ринок ще не знесли муніципали?
лучанин давній Показати IP 7 Травня 2020 18:41
Цікаво чи хоч помили ту вонючку?Там і без віруса в тих ароматах купувати страшно...то не ринок а ганьба Луцька. Барахолка в стилі 90 років...а ціни те що і супермаркетах..Давно пора клоаку прикрити.
свідОК Показати IP 7 Травня 2020 20:02
Карантин не завершено, кількість захворювань в області зростає... а всім вже начхати на карантин! Подивіться, що на вулицях робиться, на спорт-майданчиках шкіл (зокрема школа N21) повно дітей, дорослі групами тренуються не на відстані і без засобів захисту, у відділеннях Укрпочти, Нової почти люди не дотримуються дистанцій і у приміщення без масок заходять... Да всім вже на все начхати... Це жах!!! Ну тоді нехай не скаржаться коли ліжок у лікарнях не буде вистачати!!! :(
К.лучанин до свідОК Показати IP 7 Травня 2020 23:39
А ти що ініціював карантин, що таке пишеш? Влада з техніки безпеки його вводила його й відміняє чи послаблює по ситуації. А що краще тупа самоізоляція яка була із зупинкою діяльності бізнесу з усіма наслідками чи права і свобода людини ? В нас навіть і без карантину тьма інфікрваних може бути. Масового тестування не проводилось , тільки недавно заговорили про цю необхідність . ПРЛ тестів в достатній кількості немає в Україні. Можливо буде і примусове тестування населення.Україна в цьому дуже відстає!!! І таке делікатне питання : ти ,шановний пройшов тестування ? Власним коштом , звичайно, бо держава хитра не дає грошей. Та владі начхати а не всім , як пишеш. НЕ треба піддаватись психозу та заганяти людей в стійло! " І це пройде !" Коли виробиться колективний імунітет отоді й зупиниться короновірус. А люди навчаться вести себе , переживай. так.
Богдан Сташинський Показати IP 8 Травня 2020 00:18
Япона мама !!! Негайно бульдозери та навантажувачі і розібрати цю клоаку, ганьбу міста !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus