USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рубана підозрюють у підготовці замаху на Порошенка. Документ

9 Березня 2018 12:38
Керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана привезли у Шевченківський райсуд м.Києва для обрання запобіжного заходу.

Кілька годин тому Володимиру Рубану, затриманому 8 березня на КПВВ на Донбасі з арсеналом зброї, повідомили про підозру.

До зали суду Рубана завели близько 12:00, повідомляє Українська правда.



Судячи з даних прокуратури, які на засіданні зачитує суддя, Рубана підозрюють у підготовці теракту в урядовому кварталі та вбивства депутатів і інших державних діячів з використанням гранатометів і мінометів. Серед людей, які могли бути цілями Рубана - прізвища Порошенко, Аваков, Яценюк та інші.

Так, переговірнику інкримінують підготовку терористичного акту і незаконне володіння зброєю. До того ж у документі йдеться про підготовку замаху на президента України Петра Порошенка та низку перших осіб держави в Києві.

Документ оприлюднило видання Страна.ua.



Нагадаємо, керівник центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан був 8 березня затриманий 8 березня між підконтрольним Україні Бахмутом і окупованою Горлівкою. Переговорник здійснював транспортування чималого арсеналу зброї. Небезпечну знахідку виявили під час перевірки меблів, яку керівник "Офіцерського корпусу" вивозив з окупованої частини Донбасу. Зокрема, в шафах і тумбочках знайшли міномети зі снарядами до них, автомати Калашникова, детонатори і багато іншого. Провозилася все це під виглядом майна сім'ї переселенців, яка нібито планувала жити на підконтрольній Києву території.

Рубан назвав людину, яка «спланувала спецоперацію проти нього»

Сам Рубан відкидає всі звинувачення на свою адресу і заявляє, що операцію проти нього спранував офіцер спецполку з позивним «Керд», повідомляє Главком.

«Я відкидаю всі звинувачення на свою адресу навіть пояснення. Операція була спланована офіцером спецполку з позивним «Кедр». Він мав бойове розпорядження і хотів переїзду на сторону «ДНР» та «ЛНР». Я виконував роль водія. Автомобіль, на якому я рухався, належить старшому офіцеру «Кедр». Він його придбав в Донецькій області. Я його тримав лише для перетину кордону. Я не маю перепустки на перехід на непідконтрольну територію. Проте раніше я займався і продовжую займатися обміном. У мене було більш ніж 140 переходів. Я маю досвід складних операцій та переходів», - розповів Рубан.

Засідання суду проходить під головуванням судді Євгена Мартинова, з боку захисту - Віталій Погосян.

На фото: Рубана привезли в суд для обрання запобіжного заходу

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 9 Березня 2018 12:53
Я в шоцi, брати та сестри!
Jktu Показати IP 9 Березня 2018 14:15
От навіщо людині заважати робити таку мудру та велику справу???? Йому, б усі подякували і він став би великою людиную
Цап Ч. Показати IP 9 Березня 2018 14:56
Чергова фейкова справа ... Вже при Сєні брали під арешт на засіданні КМУ : - міністра і його заступника і ШО ...??? Таких прикладів у нашій найкорумпіованішій країні безліч . Замість того, щоб розповідати про покращення життя людей після "повалу" бандитської влади , роблять резонанс війною, петлєром і подібними справами... Хватить вішати нам макарони на вуха !
Ліля Показати IP 9 Березня 2018 16:21
Шкода що не здійснилося задумане. Сумно.
Євреї і війна Показати IP 9 Березня 2018 17:42
Євреї в країні стурбовані .... 4 роки війна, а ще ні один ж*д не загинув на війні .... Тільки з бюджету державного украінців євреї крадуть і на війну 18-25 років украінських хлопців посилають... Євреям військомати повістки виписують чи вони всі з подвійним громадянством ! Молоді украінські хлопці не йдіть в ато нехай євреї туди йдуть...ті, що війну розпочали - яценюки, турчинови, порошенки. ....
Лішняя хромосома до Євреї і війна Показати IP 10 Березня 2018 15:49
Граєш на людському горі та біді, СПЕКУЛЮЄШ НА ВІЙНІ, СКОТИНО !!! Війну почав презерватив ботоксний, - пуйло! Війну почала раша, і стадо лишньохромосомних орків. ПУЙЛО І РАША ВИННІ У ВІЙНАХ, В ГРУЗІЇ, МОЛДОВІ, УКРАЇНІ ! ЇМ НЕСТИ КАРУ ЗА ПРАВОСЛАВНУ КРОВ ПРОЛИИТУ У ТРЬОХ ВІЙНАХ ! РАША, ПУЙЛО І РАШИСТИ !!!
123 до Євреї і війна Показати IP 10 Березня 2018 15:54
Путло і Мєдвєдєв, є галахічними євреями, тобто чистокровним і справжніми євреями. І тут ти правий, - ВІЙНИ З ПРАВОСЛАВНИМИ НАРОДАМИ, УКРАЇНОЮ, МОЛДОВОЮ, ГРУЗІЄЮ розвязані саме євреями. ПИТАННЯ В ТОМУ, ЯК ВОНИ З РАССЄЯН ЗРОБИЛИ БЕЗМОЗГЛИХ ЗОМБІ ? А ТАК ТО ДА, ПУЙЛО ХОЧЕ ЗНИЩИТИ ПРАВОСЛАВНУ УКРАЇНУ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus