USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

САП відкрила справу проти глави НАБУ Ситника

21 Вересня 2018 16:50
У п'ятницю, 21 вересня, Спеціалізована антикорупційна прокуратура почала кримінальне провадження за фактом можливого розголошення даних попереднього розслідування директором Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником.

Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook, пише НВ.

Як зазначається, йдеться про заяву міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що глава НАБУ нібито завчасно повідомив йому про запланований у нього обшук.

У САП наполягають, що доказом цього може бути телефонна розмова міністра з людиною, записаною у нього як "Артем Ситник" напередодні слідчих дій.


Раніше повідомлялося, що детективи НАБУ повідомили міністру інфраструктури Володимиру Омеляну про підозру у незаконному збагаченні і декларуванні недостовірної інформації.

Після цього Солом'янський районний суд заборонив йому залишати територію України, однак адвокат міністра стверджує, що його підзахисному дозволили виїжджати за кордон у службові відрядження.

На тлі цього у ЗМІ з'явилася інформація про те, що перед допитом у НАБУ глава Мінінфраструктури заявив, що Ситник нібито попередив його про запланований обшуку.

У свою чергу директор НАБУ стверджує, що Омелян сам запитував у співробітників Бюро про ймовірні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus