USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Шахрай з Одеси видурив у волинянки 850 євро

7 Грудня 2022 18:26
Правоохоронці управління карного розшуку та Луцького РУП затримали шахрая, який забрав у пенсіонерки 850 євро. Жінці зателефонували сьогодні близько 13 години та повідомили, що нібито її дочка потрапила в ДТП поблизу місця проживання, отримала травму ніг і потрібні гроші.

Як повідомив начальник Головного управління поліції у Волинській області Юрій Крошко, жінка розповіла, що голос у слухавці був майже як голос дочки.

Потім слухавку нібито передали «лікареві», який сказав, що зараз прийде чоловік, якому потрібно буде віддати грошові кошти.

Так і сталось: пенсіонерка передала кошти невідомій особі на ім’я Андрій. Лише через кілька хвилин вона отямилась та вирішила зателефонувати доньці.

Звісно, ні в яку аварію та не потрапляла. Дочка негайно подзвонила в поліцію і повідомила про скоєне.

Оперативники затримали шахрая менше, ніж за годину, гроші ще були при ньому, переслати спільникам він їх не встиг.

«Андрій» виявився мешканцем Одеси 1992 року народження, сюди він прибув спеціально для участі в схожих шахрайських схемах. Але віднині буде поміщений в ізолятор тимчасового тримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus