USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Бізнесмен доводив депутатам, що аптеки «Волиньфарм» треба лучанам

10 Лютого 2013 11:04
Оцінювали діяльність та можливості розбудови аптечних установ міста депутати Волинської обласної ради під час «Дня депутата». Обранці громади ознайомились з роботою фармацевтичних підприємств, закладів охорони здоров’я Луцька.

За словами голови обласної ради Володимира Войтовича, таку тематику «дня депутата» обрали не випадково, адже на наступній сесії повторно виноситиметься на голосування питання Про надання дозволу фірмі «Волиньфарм» у формі ТзОВ на реконструкцію частини приміщення лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» з добудовою аптеки на вулиці Тімірязєва, 1 у Луцьку, яке у грудні депутати вже обговорювали, але так і не підтримали.

Аби показати наочно результати співпраці державного медичного закладу та приватної структури, керівник «Волиньфарм» Станіслав Шайко запросив депутатів до аптеки, яка нещодавно відкрилась на території Луцького пологового будинку.

Приміщення має яскравий дизайн фасаду. Таке дизайнерське рішення, за словами Станіслава Шайка, покликане нести позитив молодим батькам та майбутнім мамам, які перебуватимуть в пологовому будинку.


Ця аптека - двоповерхова добудова до пологового будинку з входом навпростець з приміщення. Окремий вхід є з двору. На першому поверсі - продуктовий відділ та відділ засобів догляду для немовлят. На другому поверсі - відділ з лікарськими засобами.


За словами Шайка, такі аптеки незабаром майють з`явитися у міській дитячій поліклініці на вулиціЧорновола та в Луцькій міській поліклініці №2, що на проспекті Відродження. Такий же проект «Волиньфарм» хоче втілити у Волинському обласному онкологічному диспансері, реконструювавши частину лікувального закладу та добудувавши на його території аптеку.

Можливості реконструкції приміщення онкодиспансеру, що на вулиці Тімірязєва у Луцьку, обранці обмірковували під час «Дня депутата». Вислухавши аргументи ініціаторів добудови, депутат Валентина Касарда поцікавилась, чи враховано інтереси медиків. Головний лікар онкодиспансеру Орест Андрусенко, від новації не відмовляється, втім переконаний, що реконструкція означатиме значно більші витрати, ніж планує «Волиньфарм».

Були й такі депутати, які категорично заперечували ймовірність такої співпраці комунального закладу області та приватної структури. Остаточне рішення щодо можливості такої співпраці обранці волинської громади ухвалять під час найближчої сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Ольга Показати IP 10 Лютого 2013 13:01
Оце мафія аптечної галузі. Та цих аптек, як бліх на кожному кроці, в кожної ціни зашкалюють,ото наживаються на горі і сльозах людей.Ви зробіть хоч одну державну аптеку, а не цих бізнесменів, і ціни поставте мінімальні, для людей , а не для збагачення цих бізнесменів.Хай подумають,ці бізнесмени аптек, що будуть відповідати вони перед Богом за все, як знущаються над нами.В авптеки зайти страшно,глянувши на ціни, вмерти хочеться, а лікуватися.
Oleh Показати IP 10 Лютого 2013 16:50
Pozutuv mae nesty cina a ne design
Ользі Показати IP 10 Лютого 2013 18:09
Державна мережа - Волиньфармпостач. і ціни там не менші
Прокурор Показати IP 10 Лютого 2013 22:06
Це ж яким чином і кому треба лизати д.пи, щоб відхапати у власність частину пологового будинку, онкодиспансеру, лікарні №2... І все це під благими намірами, подивіться депутати які гарні аптеки... Підтримайте відчудження частини землі на території державних лікувальних закладів, це ж благо... Прокуратура де ти? Що ж це робиться, грабують народ у відкриту. Нічого святого.... Колись і комусь прийдеться за це відповідати...
andriy1983 Показати IP 11 Лютого 2013 08:52
Можу сказати з власного досвіду. Теж раніше думав, що державні аптеки продають ліки значно дешевше ніж приватні поки сам з цим не стикнувся безпосередньо. В інфекційній лікарні є дві аптеки. Волиньфармпостач (державна) та Волиньфарм (приватна). Спочатку купував ліки в Волиньфармпостач (державна)бо думав що там дешевше. А потім вирішив перевірити. В день потрібно було приблизно ліків на 200 грн. ак от - різниця в вартості була десь 20-30 грн між державною і приватною і це не на користь державної, в приватній дешевше. Своїм постом я ніяким чином не маю на меті прорекламувати ту чи іншу аптеку, а лише хотів написати про власний досвід
Земляк Показати IP 11 Лютого 2013 11:27
Що робиться? Коли вже пан Шийко нажереться? А потім лікарі тих же закладів де Шийко прибудує свої аптеки(пункти здирства)будуть нам рекомендувати купувати ліки. І тільки там. Ха, ха, Ха.
Спецком Показати IP 11 Лютого 2013 11:39
Протест прокурора обіцяється, оскільки, там порушення вимог земельного законодавства буде під час виділення земельної ділянки комерційного призначення.Порушення процедури можливо виправити лише за умовами проведення аукціону. А взагалі за деребан державної "стратегічної" власності, який суперечить державній політиці у сфері охорони здоров'я, було б правильно ввести кримінальну відповідальність.
Витя Луцкий Показати IP 11 Лютого 2013 12:10
Б..ть аж бридко дивитися на цю показуху! Ладно вони бариги, а депутати і голова обласної ради їздить з ними, хоть би не позорився. Крадуть у відкриту бізнесмени херови. А між депутатами вже мабуть котлету розкинули щоб проголосували так як треба, позор!!! В роддомі є два кіоска "Гедеона" іще й аптека, а в тому кіоску що у відділенні де породіллі лежать ціни в 3 рази вищі ніж в місті, куди прокуратура дивиться і податкова і всі контролюючі органи. Ганьба Облраді!!!!
снєжок Показати IP 11 Лютого 2013 12:12
Бізнесмен! На пєнсію пора бл.ать!!
не дивуюся Показати IP 11 Лютого 2013 23:16
Це дикунство - медицину, лікування перетворювати на бізнес. А у кого немає грошей купити ліків... Що помирати? Інакше, хто допоможе. А жити-то хочеться... Ось і мусимо купляти ліки за шалені гроші при мізерних зарплатах і пенсіях.
MAX Показати IP 12 Лютого 2013 09:50
Станіслав Шайко.... а біля нього Бондарук, так собі ніби вони зовсім не знайомі і навіть не співвласники, стоїть і думає - які ми всі наївні))) Депутати...
cvb Показати IP 22 Травня 2014 15:55
ee
Olga Показати IP 22 Травня 2014 15:56
88
Олена Показати IP 26 Лютого 2016 17:02
Бізнесмени...ненаїдяться... воно то так, але ціни зараз шукують не тільки в аптеках, а всюди. З корупцією треба боротися і починати це з самого верху. Який приклад подає нам влада якщо сама наїстися не може, а риба як кажуть портиться з голови...
Садовий Показати IP 1 Квітня 2017 22:56
ЦЮ МЕНТОВСЬКУ ПАДЛЮКУ ШАЙКА ПОТРІБНО БУЛО ЗАЧИСТИТИ ЩЕ У ДЕВЯНОСТІ-СКІЛЬКИ ЗЛА ЗРОБИЛА ЦЯ СІМЕЙКА.А СКІЛЬКИ ЗБИРАЄТЬСЯ ЗРОБИТИ.
Сергійко Показати IP 2 Квітня 2017 21:32
Волиньфарму депутати негласно дозволили відкривати підпільні казино та БУКМЕКЕРСЬКІ КОНТОРИ по області-ліві пігулки вже не дають надприбутків...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus