USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Щоб привезти тіла полеглих на війні волинян, волонтери просять допомоги

4 Травня 2022 09:57
Військові капелани та волонтери, які доправляють тіла полеглих Героїв на Волинь, просять допомоги для придбання пального та обслуговування авто.

Про це у Фейсбуці повідомив капелан, отець Михайло Бучак.

«Маємо святий обов'язок – повернути додому полеглих українських Героїв. Військові капелани Волині ГО «Військові капелани Волині» разом капеланами волонтерами Тетяною Потоцькою-Євчук, яка придбала це авто за власні кошти, схиляють коліна перед родинами полеглих українських воїнів і з Божою допомогою, беремось за цю важку, але дуже необхідну місію. Полеглих Героїв чекає рідна земля», – написав капелан.

Волонтери повідомляють, що наразі є нагальна потреба в коштах на паливо, дорогу, обслуговування авто тощо.

Гривнева картка: А- Банк 4323387022297447 Бучак Михайло Васильович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Далекобійник Показати IP 5 Травня 2022 22:05
А до чого тут волонтери? Хлопці життя за Україну віддали, виходить, не заслужили в держави навіть на пальне, щоб їх додому доправити?
Вальдемар Показати IP 7 Травня 2022 20:36
Довідково: Відповідно до вимог Інструкції про організацію поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби відповідальність за організацію поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби, несуть особисто командири військових частин, а у випадках, визначених пунктами 2.1-2.2 Інструкції, - начальники та військові коменданти гарнізонів (військові комісари).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus