USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки волинян змінили свою виборчу адресу

18 Вересня 2020 20:20
Процедура зміни виборчої адреси за новим алгоритмом діяла із 1 липня, і здійснити її можна було до 10 вересня. На Волині громадяни були неактивними у питанні зміни виборчої адреси, – підсумували у ГМ "ОПОРА", пише Суспільне Волинь.

Правом зміни виборчої адреси на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня, скористалося 849 волинян, котрі проживають за межами регіону. Водночас 222 мешканці Волині, прописані за її межами, змінили свою виборчу адресу на Волинську область. Такі дані опублікували на сайті Державного реєстру виборців.

У 21 волинській громаді були звернення громадян щодо зміни виборчої адреси. Найбільше таких звернень надійшло до Луцької міської громади та Турійської селищної. Таким чином 528 осіб змінили виборчу адресу в межах області.

В межах однієї територіальної громади на іншу виборчу адресу змінив 381 волинянин.

У межах районів ситуація виглядає наступним чином: у Луцькому районі найбільша кількість змін стосується Луцької міської громади, проте є дві громади, у яких виборці зверталися лише щодо вибуття.



Зауважимо, що місце голосування можна було змінити до 10 вересня і це зробили близько 100 тисяч українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus