USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сльози радості і щастя: звільнена військова медичка з Луцька вперше зустрілася з рідними. Відео

26 Жовтня 2022 18:08
Військова медикиня з Луцька Людмила Кравчук, яку 17 жовтня разом з іще понад сотнею жінок вдалося звільнити з російського полону, вперше після обміну зустрілася з рідними.

Такий сюрприз влаштували жінці побратими-прикордонники, повідомляють у Комітеті гуманітарної та інформаційної політики.

«Українська прикордонниця, яка пережила пекло російського полону, йшла на «інтерв‘ю», а потрапила в обійми рідних», – йдеться у дописі.

«То найбільш шикарний подарунок. Я, напевно, скільки буду жити, ніколи не забуду цю мить», – прокоментувала зустріч з рідними звільнена з полону військова медичка.

Відомо, що Людмила Кравчук із 2019 року служила в Держприкордонслужбі. У полон жінку захопили у Маріуполі в квітні.

Як ми писали, 17 жовтня з російського полону вдалося звільнити 108 жінок, серед яких 37 евакуйованих з «Азовсталі», 11 офіцерів та 85 рядових та сержантів.

Разом із Людмилою Кравчук із полону звільнили ще трьох волинянок: 25-річну Аліну Паніну, уродженку села Четверня Луцького району Катерину Павленко та Олену Бійковську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus