USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні вибори у шести громадах Волині

22 Грудня 2019 12:21
На Волині сьогодні відбуваються вибори у двох громадах – Доросинівській ОТГ Рожищенського і у Сошичненській громаді Камінь-Каширського районів.

Також сьгодні додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад від територіальних громад, що приєдналися до відповідних ОТГ.

Зокрема, довибори проходять у Романівській сільській громаді, яка приєдналася до Підгайцівської ОТГ Луцького району, Кримненській сільській громаді – до Дубечненської ОТГ та Журавлинській сільській громаді – до Смідинської ОТГ, Старовижівського району.

Соловичівська сільська громада стала частиною Турійської селищної ОТГ і там також обиратимуть депутатів. Після завершення грудневих перегонів на Волині буде 53 об'єднаних територіальних громади.

Загалом в Україні 22 грудня перші місцеві вибори відбуваються у 86 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus