USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Сполучені Штати можуть стати новим епіцентром пандемії, – ВООЗ

25 Березня 2020 12:02
Всесвітня організація охорони здоров’я стверджує, що США незабаром можуть стати епіцентром глобальної пандемії коронавірусу, незважаючи на заяви президента Дональда Трампа про те, що він хоче, щоб життя в США повернулась в нормальне русло протягом декількох тижнів.

Представник ВООЗ Маргарет Харріс заявила 24 березня, що в США стався «дуже великий спалах, який посилюється», пише INTV.

За словами Харріс, 85 відсотків нових підтверджених випадків захворювання припадають на Європу і США, з них 40 відсотків – на США.

Однак, за словами Харріс, збільшення масштабів тестування в США може знизити темпи зростання захворюваності.

Наразі у США майже 55 тисяч недужих та 782 жертви хвороби.

Пандемія призвела до різкого гальмування американської економіки, котра зростала лише місяць тому: багато компаній припинили роботу, розважальні заклади закрилися, а люди отримали вказівки залишатися вдома.

Президент Трамп заявив, що він «хотів би, щоб країна відкрилася і була готова рвонути вперед до Великодня», який відзначається 12 квітня.

«Нам потрібно повернутися до роботи раніше, набагато раніше, ніж всі думали», – заявив президент телекомпанії Fox News.

Деякі експерти в галузі медицини вважають, що це погана ідея.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus