USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Стадіон, монумент і ремонти. На що у Нововолинську витратять 11,5 млн

7 Листопада 2021 19:09
Понад 11 мільйонів гривень з дербюджету надійде до бюджету Нововолинської міської територіальної громади. Левова частка цієї суми – на реконструкцію спортивного майданчика.

Відповідний розподіл коштів субвенції на соціально-економічний розвиток територій вказаний у розпорядженні уряду від 28 жовтня.

Як зазначається, більшу частину – 6,5 мільйона гривень – виділили на реконструкцію спортивного майданчика нововолинської гімназії на вулиці Кауркова, 4а.

Чимало пропозицій з розподілу коштів стосуються благоустрою міських територій.

Зокрема, 40 тисяч гривень виділили на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт площі на проспекті Перемоги, 500 тисяч – на капітальний ремонт міського парку біля озера, 630 гривень – на капремонт скверу на вулиці Святого Володимира. Усі об’єкти розташовані у Нововолинську. Ще 300 тисяч передбачені на придбання зупинок для міста. Крім того, 200 тисяч гривень виділили на будівництво монументу Героям Майдану, учасникам АТО та захисникам України на території скверу між міським стадіоном «Шахтар» і сквером Ветеранів.

Також за кошти субвенції планують виконати низку ремонтних робіт: за 280 тисяч хочуть замінити вікна у будівлі в селі Низкиничі на вул. Адама Киселя, 14, за 400 тисяч відремонтувати адмінбудівлю у селі Гряди, ще 400 тисяч спрямують на капітальний ремонт подвір’я нововолинського ліцею №7, 350 тисяч – на капремонт харчоблоку у тишковичівському закладі дошкільної освіти, 250 тисяч на капітальний ремонт частини приміщення на вулиці Святого Володимира, 3 у Нововолинську.

За 125 тисяч придбають елементи столів для настільного тенісу, за 50 тисяч – закуплять меблі для клубу села Тишковичі.

980 тисяч гривень спрямують на придбання радіографічної цифрової системи для Нововолинської центральної міської лікарні. За 450 тисяч придбають техніку та меблі.

Ще 50 тисяч гривень мають надійти до обласного бюджету на придбання комп’ютерної техніки для наукового ліцею-інтернату в Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місцевий Показати IP 8 Листопада 2021 09:25
Фото не відповідає жодному з описаних об'єктів. У Нововолинську НЕМАЄ озера - це ставок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus