USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стрілянина на Буковині: спецназівці, які убили грабіжника, могли поранити себе самі

22 Червня 2020 21:00
У Чернівецькій області, де 10 червня двоє співробітників спецназу Нацполіціі, за офіційною версією, були поранені грабіжником в приватному будинку, могли отримати поранення самі.

Про це 22 червня повідомив журналіст Костянтин Стогній, надавши відео з місця інциденту, пише "Страна.ua".

Як пояснив Стогній, на записі видно: щонайменше дві групи спецназу вриваються в будинок один навпроти одного і відразу відкривають шквальний вогонь всередині приміщення. При цьому ймовірний бандит з пістолетом відразу тікає в підвал. На відео також видно, що злочинець був не один, а з подільником, який стоїть за спиною біля сходів до підвалу.

Потім хтось із групи правоохоронців кричить про те, що когось треба "добити". Уже в наступному кадрі з кімнати, яка розташована навпроти входу, звідки увірвалася перша група спецназу "КОРД", витягають пораненого поліцейського, якого, очевидно, ніяк не міг поранити злочинець з пістолетом. При цьому в підвалі чути шум, схожий на постріли.
Повідомляється, що поранений в ногу, як подає офіційна версія, злочинець помер через два дні в реанімації, що підтвердив журналістам головний лікар медзакладу. Правда, поліція про це все ще не повідомляє.
"У зв'язку з цим виникає кілька логічних запитань. Чому момент штурму і факт загибелі підозрюваного так ретельно "приховали" від очей громадськості? Чи не "добили" підозрюваного самі поліцейські, щоб приховати сліди провальної операції, або, щоб затриманий не видав своїх спільників і босів? Також незрозуміло, яка доля другого підозрюваного", - задається питаннями Стогній.

Варто відзначити, що за організацією і виконанням ця "спецоперація" дуже схожа на спецоперацію в Княжичах, де в результаті "дружнього вогню" були вбиті 5 правоохоронців. Розслідування "триває" до сих пір.

Також цікаво, що в офіційному зведенні з 8 червня до 21 червня немає жодного вбитого або загиблого від тяжких тілесних ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 22 Червня 2020 21:27
Грузинська підготовка спецназу. Головне, щоб знали імена Небесної сотні
Кондиционер Показати IP 22 Червня 2020 22:53
Это я. Опять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus