USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Суд виніс рішення про примусовий привід Порошенка на допит в ДБР

21 Лютого 2020 18:30
Печерський суд Києва виніс рішення примусово привести Петра Порошенка на допит в Державне бюро розслідувань у п’ятницю, 28 лютого, о 14:00.

Відповідний вердикт суду виявився в розпорядженні Страни.

«Здійснити привід Порошенка Петра Олексійовича, 26.09.1965 року народження, .... для проведення слідчої дії – допиту... Виконання постанови про здійснення приводу доручити відповідним підрозділам органів Національної поліції. Постанова оскарженню не підлягає», – сказано в документі.

Другий примусовий привід для Порошенка Печерський суд призначив на 6 березня 2020 року.
Нагадаємо, примусовий привід Петра Порошенка в Держбюро розслідувань вчора, 20 лютого, анонсувала виконуюча обов’язки голови ДБР Ірина Венедиктова. Вона повідомила, що експрезидент не з’явився на допит 30 разів.

А до цього про примусовий привід Порошенко писав юрист Андрій Портнов. За його словами, причиною стало те, що самостійно лідер «Європейської солідарності» бути на бесіди з правоохоронцями багато разів відмовлявся, ігноруючи повістки.

В останній за рахунком раз Порошенко проігнорував виклик в ДБР 11 лютого, коли його хотіли допитати у справі про судову реформу.

А в січні Порошенка допитали у справі Мінських угод. Відзначимо, що через підписання Мінських угод експрезидента підозрюють у зраді, так як вони дають найширшу автономію окремим районам Донбасу – поліцейську, судову і мовну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ляшко Показати IP 21 Лютого 2020 18:44
"ДОВІЧНО" СКОТИНЯКУ!Не відомо тільки,чому з ним так довго панькаються.
123ЙО до ляшко Показати IP 21 Лютого 2020 20:16
Скільки можна панькатись! Он все в ...опі, і екноміка і політика,і медицина, а вони все панькаються ...
Богдан Сташинський Показати IP 21 Лютого 2020 18:55
Браво !!!
Патріот Показати IP 21 Лютого 2020 20:06
Маразм... а не новина! Коли це Порох на допит добровільно не являвся.. це просто показуха ПРИМУСОВИЙ ПРИВІД. Порох рік уже не "краде", а де покращення .. куди діваються кошти? .Що заважає новій владі Свинрчуків посадати? Яка державна зрада? мінскі домовленості підписував Кучма, на той час це був чи не єдиний вихід.За Пороха Вибори в ЛДНР провели? в конституції їх прописпли ? визнали їх автономію?. А що зараз робить ЯнеЛох розведення сторін (як бачим одностроннє) сумімне патрулювання вибори хочуть восени провести. Угоду ШтанМаєра протягують. Скільки було шансів від Мінська відмовитись (Видача Російских паспортів, Атака на смузі зоведення) і що мЯмлЯ каже ця провокація не вплине на наш мирний план!.Скасуй Мінськ...
соня Показати IP 21 Лютого 2020 20:28
Йосип Віссаріонович прийшла вам гідна зміна.Страшно що вона в юпці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus