USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сварився та виганяв дітей з дому: у Луцьку під час затримання чоловік побив патрульного

23 Травня 2020 21:47
В обласному центрі Волині чоловік, який вчинив сварку та виганяв дітей з дому, під час затримання патрульними намагався втекти та вдарив одного з них по обличчі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 14 січня патрульні отримали виклик від жінки про те, що її син за місцем проживання вчинив сварку та виганяв дітей з дому, у зв’язку з чим вона потребує психологічної допомоги та перебуває поблизу РЦ «Промінь».

Прибувши на місце події, працівники відібрали відповідну заяву. У подальшому правоохоронці виявили підозрюваного, який рухався до під’їзду будинку. Останній, побачивши матір разом з працівниками поліції, повернувся та почав рухатись у напрямку проїжджої частини. Патрульні попросили його зупинитися, однак той продовжив рухатись у протилежному напрямку. Поліцейські наздогнали чоловіка та повідомили про необхідність зупинитись у зв`язку з надходженням повідомлення про вчинення ним домашнього насильства.

Утім, чоловік почав чинити активний фізичний опір, зокрема вдарив по обличчі одного з патрульних.

Допитаний обвинувачений свою вину не визнав. Він розповів, що опору працівникам поліції не чинив, натомість усі дії щодо його затримання вважає провокацією з боку матері та правоохоронців. Відзначив, що не давав одягнути на себе кайданки, оскільки не вчиняв жодного злочину, а поліцейського вдарив автоматично. Чоловік вважав, що працівники поліції, даючи показання у суді, обманюють. Оскільки умислу на вчинення опору працівникам поліції у нього не було, просив ухвалити справедливе рішення щодо нього.

Незважаючи на невизнання вини, вона була повністю доведена зібраними доказами.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на один рік, змінивши його на умовне на такий же строк.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мдааа Показати IP 24 Травня 2020 00:51
Краще посидів би.. а тепер уявіть якій він злий на матір і тих поліцейських.. і що чекати від нього
Жесть Показати IP 24 Травня 2020 01:22
В нормальній країні довічне дали б. Порядку хочете?
Я Показати IP 24 Травня 2020 08:09
Профессионалы- полицейские

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus