USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Світоліна зазнала поразки у зустрічі з росіянкою на другому колі тенісного турніру в Берліні

20 Червня 2021 08:27
Українська спортсменка Світоліна Еліна несподівано програла свій дебютний матч цього сезону в трав'яному турнірі WTA 500 в Берліні, поступившись у двох сетах суперниці з РФ.

Про це повідомляється на сайті https://meta.ua/uk/news/.

Програш Світоліної, як це було

Черга невдач першої української ракетки триває. Не встигнувши оговтатися від поразки у Франції, де її обіграла спортсменка з Чехії Барбора Крейчікова, Еліна знову терпить фіаско. До цього українка тричі перемагала росіянку Александрову, однак цього разу Фортуна була не на її боці і вона програла свій дебют в цьому сезоні трав'яного турніру WTA 500 в столиці Німеччини.

Поєдинок між номером шість, за версією WTA, Світоліною Еліною і номером тридцять чотири Александровою Катериною в тенісному турнірі тривав півтори години. В результаті цього змагання чемпіонка України сенсаційно програла своїй візаві з Росії, поступившись у двох сетах з мінімальним розривом по очках (4: 6, 5: 7). Що цікаво, у другій партії в українки було кілька сетболів, однак вона жодним з них так і не скористалася, вперше програвши росіянці за весь час їхніх ігрових зустрічей. До цього Еліна тричі святкувала перемогу над Александровою. Результатом цієї невдачі стало те, що грошовий приз української професіоналки склав всього лише кілька сотень євро, натомість призовий чек її суперниці поповнився на суму в дванадцять з половиною мільйонів тієї ж валюти. Нагадаємо, Світоліна Еліна - чемпіонка України, третя ракетка світу, яка виграла п'ятнадцять одиночних турнірів WTA і два в парі.

Причини низки невдач, ігрові перспективи

Зазнавши таку низку невдач, Еліна не занепала духом. Вона продовжуватиме тренування на трав'яних кортах, щоб бути готовою до головного турніру року. За її словами, головними причинами поразок стали проблеми зі здоров'ям і сильне хвилювання перед грою. Тепер необхідно відновитися, врахувати всі допущені помилки і рухатися до перемоги, сподіваючись, що чорна смуга змінилася білою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Договорняк Показати IP 21 Червня 2021 11:45
От якби Еліна не знала російської мови...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus