USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Сирський анонсував масштабні зміни в ЗСУ

23 Березня 2024 07:41
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що деякі угруповання військ будуть переформатовані.

Про це він повідомив у мережі.

«Насамперед йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл», – зазначив головком ЗСУ.

За словами Сирського, оптимізація військових організаційних структур, які безпосередньо беруть участь у відбитті збройної агресії РФ, триває.

Читати ще: На фронті почався процес ротацій, – Сирський

Тимчасові органи військового управління і райони відповідальності угруповань військ за десять років війни формувалися та змінювалися відповідно до оперативної обстановки й поточних викликів.

Нинішні організаційні заходи здійснюються з урахуванням досвіду бойових дій. Їхня головна мета – спростити та максимально підвищити якість і оперативність управління.

«Один з моїх пріоритетів – налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад. Зокрема, деякі військові частини беруть участь у відбитті збройної агресії російської федерації з перших днів повномасштабного вторгнення»«, – зазначив Сирський.

Читати ще: В Україні збільшать чисельність прикордонних військ

Важливим він вважає також приділяти більше уваги питанням відпочинку бійців, доукомплектування озброєнням і військовою технікою, відновлення боєздатності бригад загалом.

«Цей процес уже запущено і в подальшому він буде лише нарощуватися», – запевнив головнокомандувач ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus