USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тіло загиблого Героя Олега Пушкарука зустріли на Волині

12 Травня 2018 07:21
Колона з більш ніж десяти авто зустріла тіло полеглого під час обстрілу в зоні бойових дій волинянина Олега Пушкарука. Від Цуманського перехрестя колона рушила до Нововолинська через Луцьк.

Зустрівшись, військові побратими та волонтери обговорили напружену ситуацію на сході. Зокрема і те, що обстріли відбуваються регулярно, а наше командування не завжди дає дозвіл на вогонь у відповідь.

Колона у супроводі поліції проїхала Луцьком, рух супроводжувався постійним сигналом. В центрі міста колона на деякий час зупинилась, аби вшанувати полеглого. Чимало лучан ставали на коліна, інші плакали, схиливши голову.
Проїхавши містом, волонтери вирушили до Нововолинська. Зазначимо, що поховання військовослужбовця там розпочнеться в неділю, 13-го травня о 13:00. Із дому, за адресою проспект Дружби, 15, тіло бійця понесуть на руках на майдан Незалежності. О 13:30 розпочнуться заходи зі вшанування пам’яті Олега Пушкарука.

У Свято-Духівському Соборі о 14:30 пройде прощальна служба. Поховають бійця на старому кладовищі, там в останню путь проводитимуть о 15:00.

Нагадаємо, що зранку, 9 травня, стало відомо, що поблизу Золотого Луганської області під обстрілами загинув 49-річний нововолинець Олег Пушкарук – військовий 14-ї окремої механізованої бригади, який проходив службу за контрактом. Вдома на нього чекала дружина та двоє маленьких діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 12 Травня 2018 08:54
Влада була ?
11 Показати IP 12 Травня 2018 11:22
а чому авто на бляхах ,не законно . Хай спочиває з миром .
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 12 Травня 2018 12:35
А де ви її (ВЛАДУ) побачили на фото? Їй немає часу на це - потрібно швидко збагачуватись. Не факт, що і в Нововолинську місцева влада зустрічала Героя. Привели учнів, років по 12-13 із якоїсь школи, із вчителькою. Діти, як діти. " Хі-хі" та "ха-ха", гаджети, біганина, сміх... Вчителька й каже: "У нормальних містах героїв зустрічають на колінах". Не діждались, пішли кудись... Через 15 хв. на пр. Дружби в'їхала траурна колона із тілом Героя. Отаке маємо "патріотичне" виховання у нововолинських школах... Винні й батьки - 100%. І саме це - найбільше наше зло. До речі, у школі № 2 тільки після революції Гідності зняли композицію, яка прославяла солдатів СССР і катів НКВД. А пам'ятники і панно саме їм (нашим "визволителям" від хліба і сала) - присутні у багатьох місцях сапожніковського Нововолинська. Даєш декомунізацію!!
Вова Українець до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 12 Травня 2018 19:49
Та це біда всіх українських шкіл(який патріотизм,тут потрібно якнайбільше грошей збити з батьків з допомогою батьківського комітету,а війна вона далеко і нас не стосується)Пам'ятаю,колись вчителі старались щоб учні були успішні,а тепер рахують,хто схоче вчитися той з репетитором буде займатися.А я б піднімав зарплату вчителям в залежності від успішності учнів(я рахую,що" тупих" дітей немає,є недопрацювання вчителя і звичайно допомога батьків)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus