USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Торгував наркотиками та передав знайомому гранату Ф-1: у Луцьку злочинця посадили на 6,5 року

11 Лютого 2024 10:07
Понад шість років за ґратами проведе чоловік, який торгував у Луцьку наркотиками та зберігав вдома гранату. Він заперечував свою вину, але судді, зважаючи на докази, йому не повірили.

Про це йдеться вироку Луцького міськрайонного суду.

У матеріалах справи вказано про два епізоди продажу наркотиків Дмитром М. під час оперативних закупок. Зокрема, 28 червня минулого року на вулиці Гордіюк він збув легендованій особі пакетик з амфетаміном за 500 гривень, а 26 серпня продав амфетамін іншій легендованій особі за 1000 гривень. Обвинувачений також зберігав вдома амфетамін та PVP, які хотів продати, однак 30 серпня під час проведення обшуку ці психотропні речовини вилучили правоохоронці.

Також за невстановлених обставин Дмитро М. придбав оборонну осколкову гранату Ф-1, яку зберігав в себе вдома, а потім передав знайомому. Останній видав цю гранату працівникам поліції.

Читати ще: Спробував наркотики в школі: волинянин, якому загрожує тюрма, звернувся до батьків

Однак по жодному з епізодів Дмитро М. своєї вини не визнав. Він розповів, що за 1500-2000 через Telagram-канал замовив для власного вживання три грами амфетаміну, який у нього вилучили у під'їзді під час затримання. PVP він не замовляв, оскільки його не вживає, однак цей психотроп йому поклав продавець до замовлення.

Як зазначив, жодних наркотиків він не продавав, оскільки на момент злочинів, які йому інкримінують, був біля своєї дівчини у лікарні. Тож, з його слів, не здійснював збут наркотичних речовин жодним особам.

Щодо епізоду з гранатою пояснив: пів року тому його подруга в гостях познайомила його із чоловіком, з яким він згодом спілкувався про лікування своєї дівчини у Липинах. Біля під'їзду він виніс цьому знайомому води, оскільки у нього «закипів» двигун. Останній у своєму авто BMW показував зброю:автоматичного пістолета та гранату. Обвинувачений наголосив, що не зберігав вдома гранати та не передавав її знайомому.

Читати ще: На Волині жінку, яка у власному тілі пронесла в колонію наркотики для чоловіка, посадили на 6 років

Однак свідки підтвердили обставини, які вказані в обвинувальному акті. Докази, на переконання суду, також доводили винуватість Дмитра М. Врахувавши всі обставини справи, суд призначив злочинцю покарання у виді шести років та шести місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus