USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трамп доручив готувати мита на весь імпорт із Китаю

11 Травня 2019 16:55
Президент США Дональд Трамп доручив розпочати підготовку до впровадження мит на майже весь китайський імпорт.

Про це заявив торговий представник США Роберт Лайтхайзер, повідомляє Укрінформ.

«Трамп пригрозив ввести 25% тарифів на всі інші китайські товари, що надходять до Сполучених Штатів, тобто на суму приблизно на 300 мільярдів доларів», – йдеться в повідомленні.

За словами Лайтхайзера, скоро почнеться процес подачі публічних повідомлень та надання часу для коментарів, який, згідно з процедурою, передує введенню цих нових тарифів. Проте точних дат він не позначив, як і не уточнив якими будуть нові мита.

Як повідомлялось раніше, США підняли з 10% до 25% тарифи на імпортовану з Китаю продукцію на загальну суму $200 млрд. Підвищення мит Трамп пояснив «занадто повільними» переговорами між США і КНР з метою врегулювання торговельного конфлікту між двома провідними економіками світу.

У Китаї заявили, що з їх боку буде вжито необхідних заходів у відповідь на рішення Вашингтона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонери Показати IP 14 Травня 2019 23:08
Ця рада діяла 5-років як зрада за обкрадання пенсій алібабою-крадієм петьком порошенком! Це кодло Зеленському пора чим поскоріше розігнати з посадками винних крадіїв з конфіскаціями на нари

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus