USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Троє чоловіків загинули на місці вибуху: деталі трагедії у Володимирському районі

15 Березня 2024 10:00
Трагедія у селі Колпитів Володимирського району трапилася 14 березня ввечері. Троє чоловіків підірвалися на міні. Від отриманих травм потерпілі загинули на місці події.

Як розповіли Інфораційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, ввечері до чергової частини сектору поліцейської діяльності №1 (селище Локачі) надійшло повідомлення від жительки району про те, що двоє братів її чоловіка разом із односельцем пішли у ліс з металошукачем та не повернулися.

Під час опрацювання повідомлення у лісі поблизу села Колпитів поліцейські виявили мертвими трьох місцевих жителів. Загиблим 27, 35 та 38 років. Попередньо, волиняни загинули внаслідок здетонування снаряду часів Другої світової війни. На місці трагедії знайшли ще приблизно пів сотні таких боєприпасів. Нині проводять заходи щодо їх вилучення.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 ( із додатковою відміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України. У межах досудового розслідування поліцейські з’ясують усі обставини трагедії.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus