USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три пікапи та спорядження: з Луцька відправили чергову допомогу на фронт

30 Травня 2023 20:37
За кошти одноденного заробітку, який працівники Луцької міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій громади жертвують на потреби ЗСУ, придбали чергову партію допомоги для наших військових. Це три пікапи та спорядження. Два пікапи куплено за рахунок одноденного заробітку працівників міської ради, третій – коштом працівників ДКП «Луцьктепло».

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Цього разу один такий автомобіль поїде в 50-й батальйон 100-ї бригади ТРО, ще один – у 53-й батальйон 100-ї бригади. Третій пікап вирушить до луцьких захисників у 115-ту бригаду.

Читати ще: Луцький міський голова за рік переказав на ЗСУ понад пів мільйона гривень з власної зарплати

Крім цього, для потреб 50-го батальйону закупили п'ять зарядних станцій, три модеми Starlink та рюкзаки для їх перенесення, три тепловізори, біноклі з далекомірною сіткою, акумулятори до квадрокоптера Mavik 3 combo, активні навушники, тактичні окуляри.

Для 53-го батальйону 100-ї бригади придбано дводіапазонну антену підсилювача сигналу, чотири планшети Samsung Galaxy, карти пам’яті, FPV окуляри, планшет Lenovo Legion, супутниковий модем Starlink. Все це найближчими днями буде відправлено на фронт завдяки допомозі волонтера Сергія Балицького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кравчук Показати IP 31 Травня 2023 06:33
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus