USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Три спортсмени з Волині стали чемпіонами України з грепплінгу

25 Березня 2024 22:26
14-17 березня в Одесі пройшов Чемпіонат України з грепплінгу, що став відбірковим до участі в Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу з цього виду спорту. З Волині на світові змагання у складі національної збірної вирушать три борці.

Чемпіонат відбувався у екстремальних умовах, на дні його проведення припали численні атаки росіян, в результаті яких загинули люди і було пошкоджено багато будівель у місті. Тож змагання часто переривалися, щоб учасники могли сховатися в укриття. Попри це, організаторам вдалося завершити захід та визначити найкращих для достойного представництва України на міжнародній спортивній арені, повідомили в клубі GARDA.

Так, збірна команда з Волині була представлена 12 борцями з клубу GARDA, Луцької дитячо-юнацької спортшколи №2 та клубу «Воїн», які напередодні стали чемпіонами обласних змагань. За результатами проведених поєдинків трьом борцям вдалося стати чемпіонами України.
Вихованці Луцької дитячо-юнацької спортивної школи №2 та клубу GARDA боролися в одних з найчисельніших вагових категоріях. Так, володарями золота стали Дмитро Петріщев (вагова категорія 66 кг, GI, вікова категорія U 20) та Максим Торчило (вагова категорія 66 кг, NO GI, вікова категорія U 20).

Читати ще: На чемпіонаті з грепплінгу й панкратіону в Луцьку змагалися 150 спортсменів

Ще одне золото на Волинь привіз борець клубу «Воїн» Іван Поремчук (вагова категорія 92 кг, NO GI, вікова категорія U 20).

Загалом на чемпіонаті було близько 600 учасників з 14 областей України. Усі золоті та срібні медалісти змагань вибороли можливість представити Україну на Чемпіонаті Європи, який пройде цьогоріч в Азербайджані, та Чемпіонаті світу в Казахстані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus