USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тривоги не стали на заваді: у Луцьку – футбольний турнір серед школярів

31 Січня 2023 18:16
У Волинській ОДЮСШ відбулися футбольні змагання між навчальними закладами Луцької громади. За призи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» боролися 18 команд, у складі яких учні 8-9 класів.

Формат турніру передбачав розподіл учасників на шість груп по три колективи. Після цього команди-переможці кожної групи розіграли три путівки у фінальний етап. Там фіналісти зіграли «кожен із кожним» та визначили тріумфатора змагань.

Варто додати, що через часті повітряні тривоги ігри фінального етапу довелося переносити кілька разів. Однак це ніяк не похитнуло ні гравців, ні організаторів. Навпаки, як розповідають учасники, їм ще сильніше хотілося грати та змагатися за перемогу. У напружених матчах золоті медалі здобув Луцький ліцей №10. Віцечемпіонами стали представники Заборольського ліцею, а третє місце – у команди з Боголюбів. Учасники отримали пам’ятні нагороди та футбольні м’ячі. Найкращим гравцем турніру визнано Станіслава Шклярука.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода першочергово подякувала військовим за можливість проводити такі змагання. Також вона відзначила тренерів команд за підготовку юних спортсменів.
«Змагання серед шкіл за призи Фонду є традиційними, уже багато років поспіль ми їх проводимо. Учні шкіл завжди чекають на них, адже, окрім духу суперництва й позитивних емоцій, отримують подарунки. Цьогоріч дарували футбольні м’ячі всім командам-учасникам. Видно, що школи засумували за подібними змаганнями, адже зараз їх практично не проводять. Важко нам як організаторам дався цей турнір. Через часті повітряні тривоги задля безпеки учасників ігри довелося зупиняти та переносити. Велика подяка Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі за те, що, незважаючи на щільний графік, прийняла ці змагання», — розповіла Катерина Шкльода.


Як зазначає виконувач обов’язків директора ОДЮСШ Дмитро Піддубний, попри певні труднощі, у розкладі спортшколи вдалося знайти час, щоб дограти перенесені поєдинки.

«Спортивна школа доклала максимум зусиль, щоб змагання за призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбулися в нашому комфортному залі. Розуміємо, що на сьогодні в Луцьку важко знайти вільний майданчик. Такі є в кількох навчальних закладах міста, проте, щоби провести там змагання, потрібно перервати навчальний процес. Тим паче, у спортшколи чудово налагоджена співпраця з організаторами, а представники команд-учасників оперативно підлаштувалися під зміни в розкладі», – зауважив Дмитро Піддубний.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus