USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Цукерберг на базі Facebook створює сервіс знайомств

2 Травня 2018 21:43
Засновник Facebook Марк Цукерберг створює на базі соцмережі сервіс знайомств.

Про це Цукерберг заявив на профільній щорічній конференції для розробників F8, передає Новое время.

"У Facebook налічується 200 мільйонів людей, які вважають себе самотніми, так що, тут є чим зайнятися", - цитує Цукерберга Reuters.

Цукерберг додав, що сервіс спрямований на побудову довгострокових відносин, а не для пошуку швидкоплинних розваг.

Опція стане частиною мобільного додатка Facebook, але не буде пов'язана з месенджером Facebook і WhatsApp. Новий сервіс знайомств буде запущений найближчим часом, швидше за все, через кілька місяців. Користувачеві буде достатньо лише активізувати його, за наявності такого бажання.

Як пише TechCrunch, сервіс анонімний, про те, що користувач шукає пару не знатимуть друзі на Facebook, це ніяк не відобразиться в стрічці новин, профіль користувача не бачитимуть люди, які не активували відповідну функцію.

Далі будуть подібрані для відображення профілі людей, інтереси яких збігаються, користувач зможе подивитися їх фотографії і спробувати почати розмову.

"Якщо ви зацікавилися одне одним, ви зможете почати розмову за допомогою спеціального месенджера, який ніяк не пов'язаний з Messenger і WhatsApp. Виходячи з міркувань безпеки, спочатку можна буде відправляти тільки текстові повідомлення", - пише видання.

Після заяви Цукерберга акції Facebook виросли на 1,1 відсотка і досягли 173,86 долара, що в свою чергу, обвалило акції потенційних конкурентів нового сервісу, наприклад, Match Group, яка володіє Tinder.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus