USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Туристичний проєкт волинської громади змагається у всеукраїнському конкурсі

12 Травня 2021 08:00
Володимир-Волинська міська територіальна громада із проєктом «Твій маленький гід» бере участь у конкурсі «Наша громада». 10 травня розпочалось інтернет-голосування за 13 кращих проєктів, котрі буде відібрано у наступний етап.

Конкурс «Наша громада» був організований телеканалами ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID (DOBRE), повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

Проєкт «Твій маленький гід» передбачає об’єднання основних атракцій громади в єдиний комплексний маршрут, який буде промаркований 15 малими пластичними формами.

Ці 15 локацій будуть не лише промарковані шляхом встановлення 25-сантиметрових бронзових скульптур, а й міститимуть інтерактивний елемент, адже їх буде оснащено QR-кодами за допомогою яких можна буде дізнатися інформацію про об’єкт. До речі, команда проєкту вже розпочала роботу над підготовкою до його реалізації і вже працює з істориками, художниками, дизайнерами та архітекторами в межах вже виграного проєкту «Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє».

Проголосувати за проєкт Володимир-Волинської громади «Твій маленький гід» можна за посиланням.

Для того, щоб віддати свій голос потрібно зареєструватись на сайті або авторизуватись через Фейсбук. За допомогою фільтрів оберіть Волинську область та напрямок «туризм» і одразу отримаєте посилання на проєкт «Твій маленькій гід», де потрібно натиснути кнопку «Проголосувати».

Інтернет-голосування триватиме до 31 травня включно.

У фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами голосування. Ще 13 громад-фіналістів обере експертне журі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus