USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Ти ще маєш наглість оформляти на мене протокол?» – п'яний начальник АТГ патрульної поліції

5 Березня 2018 17:16
У Луцьку на працівника патрульної поліції склали протокол за кермування напідпитку. Пригода трапилась ще в середині лютого у центрі Луцька, а розголосу набула лише нині завдяки свідкам тих подій.

Стали відомі нові деталі затримання правоохоронця, зокрема, стосовно його нахабної поведінки. Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Нагадаємо, в ніч з 16 на 17 лютого на вулиці Винниченка, біля прокуратури, у п’ятницю пізно ввечері патрульні склали протокол на водія “Мерседеса” за п’яне кермування.

– Це смуга для руху громадського транспорту. Патрульні побачили автомобіль, який рухався під знак. Вони, я впевнений, не знали, хто був за кермом. Було від нього чути різкий запах алкоголю, по вимові це було відчутно і по тому, як він поводився, – розповів самооборонівець Олександр Ніколайчук.

За словами активіста, порушник на позашляховику виявився начальником автотранспортного господарства патрульної поліції.

– Він стверджував і відмовлявся проходити тест на освідування, відмовлявся їхати в наркодиспансер. Більше того, звучали такі фрази, які публічно висловлювати не можна, бо їх треба “запікувати”, він казав: якщо ми будемо один одного “мочити”, то ми нормальну Україну ніколи в житті не збудуємо, – розповідає Олександр Ніколайчук.

За словами колишнього патрульного Олексія Дмитрієва, начальник автотранспортного господарства Андрій Березюк працює на своєму робочому місці ще за часів ДАІ, де служив близько 20 років.

Розповідає:

"Заходять отримувати пальне, а там є певний запах в кабінеті. Він їхав додому, вирішив зекономити пару гривень на таксі і думав, що через те, що він там працює, як в старій системі це було нормально, що коли свої, то їх не оформляють. Його така зверхня поведінка: мовляв, мало того, що ви мене зупинили, так ти ще й маєш наглість оформляти на мене протокол!"

Поспілкуватись із самим Андрієм Березюком нам не вдалось. Чоловік нині на лікарняному. Про інцидент, фігурантом якого став їхній працівник у патрульній поліції повідомили наступне:

"Відразу був складений протокол за статею 130 Кодеску України про адміністративні правопорушення, всі матеріали справи направлені до суду, наразі цей працівник не виконує свої обов’язки. В управлінні триває службове розслідування", – розповіла речниця патрульної поліції Ольга Бузулук.

Чи продовжить працівник службу у патрульній поліції, залежить від рішення суду. Активісти кажуть, що не датуть спустити цю справу на гальмах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
віктор Показати IP 5 Березня 2018 17:23
берьоза рулить)))
Анонім Показати IP 5 Березня 2018 17:33
Склали, то й добре зробили. Так і має бути. А що там Ніколайчук знов робив?
Бодя до Анонім Показати IP 5 Березня 2018 17:42
Ніколайчук професійний активіст.
Комісар Жибер до Бодя Показати IP 5 Березня 2018 19:37
професійний аферист ти хотів сказати
Добре є Показати IP 5 Березня 2018 19:10
Правильно , круто. Алкаши уроди
До Бодя Показати IP 5 Березня 2018 19:32
Береза не заплатив професійному активісту!!! От і біситься!!!)))
Зеньо Показати IP 5 Березня 2018 20:36
Та він ше до революції хлібні посади мав чи то мав бульдозера чи такий вже умний був незнаю але без вигоди на роботу не йшов би березюк андрійко охо хо хо! Вср...ся!
здивований Показати IP 5 Березня 2018 22:13
Взагалі хто його після подвигів в ДАІ та в автогосподарстві УМВС в ОНОВЛЕНУ патрульну взяв?
Волинянин Показати IP 9 Березня 2018 07:35
Хтось дуже хоче на дану посаду, от і підставили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus