USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Тисяча порожніх стільців з трояндами: в Ізраїлі вшанували жертв COVID-19

8 Вересня 2020 22:24
Символічну акцію влаштували на одній з центральних площ Тель-Авіва. Там активісти поставили понад тисячу порожніх стільців з червоними трояндами.

Усі стільці з траурними знаками та номером, який представляє загиблу людину внаслідок зараження COVID-19 в Ізраїлі. Таким чином активісти розкритикували провальну боротьбу уряду з епідемією, повідомляє 24 канал.

Організатори інсталяції «Рух соціальної справедливості «Стоїмо разом» повідомили, що крісла використовувались для висвітлення порожніх місць за столами під час майбутніх свят.

Вони заявили, що «на кожну людину є один стілець, яким уряд мав би піклуватися, але замість цього покинув». Критики звинуватили владу в тому, що політичні міркування випереджали охорону здоров’я та стандартну економічну практику протягом усієї пандемії.
«У нас понад тисячу людей, які померли від COVID-19. У нас є люди, які втратили роботу, є ті, хто потрапив в борги. Ця ситуація доволі драматична, тому ми закликаємо створити спеціальний комітет, який буде розслідувати цю кризу», – розповіла активістка Дорон Арух.

В неділю, 6 вересня 2020 року, прем’єр-міністр Ізраїля Беньямін Нетаньяху запровадив в країні комендантську годину для близько 40 міст, які сильно постраждали від COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Арафат Показати IP 8 Вересня 2020 23:07
Запропонуйте їм ще меморіал забабахати - вони це полюбляють, і вимагати від Китаю виплат за вірус - це також по-їхньому. І ще - ввести відповідальність за заперечення ковіду.
ggg до Арафат Показати IP 9 Вересня 2020 09:52
А у нас пандемії нема, - он учні і студенти навчаються повним ходом, заклади харчування, розважальні центри все працює. Скоро драмтеатр запустять... Ні, ні у нас все ок, Їдем далі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus